یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم آسیب گسترده سیل در تایلند (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار کرونا در جهان ۱۴ مرداد | بهبودی بیش از ۱۱ میلیون نفر

  • کد خبر: ۳۷۴۹۲
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
آمار کرونا در جهان ۱۴ مرداد | بهبودی بیش از ۱۱ میلیون نفر
شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۹۷ هزار و ۱۸۹ نفر رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۶۴۲ نفر رسیده و مرگ ۶۹۷ هزار و ۱۸۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳۹ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و ۷۱ هزار و ۹۱۴ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و هفت هزار و ۲۳۹ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۴ هزار و ۶۷۵ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۲ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۷۲۸ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳۹ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۹۷ هزار و ۱۸۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (سه‌شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۸۶۲ هزار و ۱۷۴ مبتلا، ۱۵۸ هزار و ۹۲۹ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۷۵۱ هزار و ۶۶۵ مبتلا، ۹۴ هزار و ۷۰۲ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۸۵۵ هزار و ۳۳۱ مبتلا،  ۳۸ هزار و ۹۷۱ قربانی

 ۴. روسیه ۸۵۶ هزار و ۲۶۴ مبتلا،  ۱۴ هزار و ۲۰۷ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۱۶ هزار و ۸۶۲ مبتلا، ۸۵۳۹ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۴۳ هزار و ۸۱۳ مبتلا، ۴۸ هزار و ۱۲ قربانی

 ۷. پرو ۴۳۳ هزار و ۱۰۰ مبتلا، ۱۹ هزار و ۸۱۱ قربانی

۸. شیلی ۳۶۱ هزار و ۴۹۳ مبتلا، ۹۷۰۷ قربانی

۹. اسپانیا ۳۴۴ هزار و ۱۳۴ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۷۲ قربانی

۱۰. کلمبیا ۳۲۷ هزار و ۸۵۰ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۷ قربانی

 

آمار کرونا در جهان ۱۴ مرداد | بهبودی بیش از ۱۱ میلیون نفر

 

سپس کشورهای ایران با ۳۱۲ هزار و ۳۵ مبتلا، انگلیس با ۳۰۵ هزار و ۶۲۳ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۸۰ هزار و ۹۳ مبتلا، پاکستان با ۲۸۰ هزار و ۲۹ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۸ هزار و ۲۲۹ مبتلا، بنگلادش با ۲۴۲ هزار و ۱۰۲ مبتلا، ترکیه با ۲۳۳ هزار و ۸۵۱ مبتلا، آلمان با ۲۱۲ هزار و ۳۲۰ هزار مبتلا، آرژانتین با ۲۰۶ هزار و ۷۴۳ مبتلا، فرانسه با ۱۹۱ هزار و ۲۹۵ مبتلا، عراق با ۱۳۱ هزار و ۸۸۶ مبتلا، کانادا با ۱۱۷ هزار و ۳۱ مبتلا، اندونزی با ۱۱۳ هزار و ۱۳۴ مبتلا، قطر با ۱۱۱ هزار و ۳۲۲ مبتلا، فیلیپین با ۱۰۶ هزار و ۳۳۰ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن مصر با ۹۴ هزار و ۶۴۰ مبتلا، قزاقستان با ۹۳ هزار و ۸۲۰ مبتلا، اکوادور با ۸۷ هزار و ۴۱ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۴۶۴ مبتلا، بولیوی با ۸۱ هزار و ۸۴۶ مبتلا، سوئد با ۸۱ هزار و ۱۲ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۷۴ هزار و ۴۳۰ مبتلا، اوکراین با ۷۳ هزار و ۱۵۸ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۳ هزار و ۱۱۷ مبتلا، بلژیک با ۷۰ هزار و ۳۱۴ مبتلا، پاناما با ۶۸ هزار و ۴۵۶ مبتلا، کویت با ۶۸ هزار و ۲۹۹ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۱۶۶ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۱ هزار و ۱۶۳ مبتلا، هلند با ۵۵ هزار و ۴۷۰ مبتلا، رومانی با ۵۴ هزار و ۹ مبتلا، سنگاپور با ۵۳ هزار و ۵۱ مبتلا، پرتغال با ۵۱ هزار و ۵۶۹ مبتلا و گواتمالا با ۵۱ هزار و ۵۴۲ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش، کنیا، نپال و ونزوئلا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->