ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مردم از مصرف هر دارویی به بهانه معالجه کرونا پرهیز کنند | آمار بالای مسمومیت با داروهای اعصاب و روان در مشهد

  • کد خبر: ۳۷۵۲۲
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
مردم از مصرف هر دارویی به بهانه معالجه کرونا پرهیز کنند | آمار بالای مسمومیت با داروهای اعصاب و روان در مشهد
رئیس بخش مسمومین دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمار بالای مسمومیت‌های دارویی در بیمارستان‌های این دانشگاه خبر داد.

گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر بیتا دادپور با اعلام این خبر گفت: متأسفانه شیوع کرونا و استرس‌های ناشی از ابتلا میان مردم به‌نحوی است که اقدامات خودسرانه برای درمان و تجویز دارو انجام می‌دهند که همین مسئله در بروز مسمومیت‌های دارویی و حتی بستری‌شدن و فوت افراد مؤثر است.


وی ادامه داد: درباره استفاده برخی افراد از الکل، متأسفانه عده‌ای سودجو از ناآگاهی مردم سوءاستفاده می‌کردند و الکل‌های دست‌ساز و سمی را به اسم ضدعفونی‌کردن سیستم گوارشی به آنان می‌فروختند و پیشنهاد می‌دادند. در این راه، برخی شبکه‌های مجازی هم بی‌تقصیر نبودند و با تبلیغات غلط و تعمدی، مسیر را برای انتشار این خبر دروغ هموار کردند و باعث مرگ‌ومیر عده‌ای از مردم شدند که در اسفندماه سال گذشته و فروردین‌ماه امسال شاهد اوج مصرف الکل متانول در بین مردم بودیم.


سرپرست گروه علمی سم‌شناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای تجویز خودسرانه داروی کرونا هشدار داد و تصریح کرد: هیچ تجویزی بدون نظر پزشک برای کرونا خوب نیست و اصولا روش درمان ویروس کووید19 گروهی است و مردم باید از تجویزات خودسرانه هرگونه دارویی دوری کنند.


دادپور ادامه داد: برخی فکر می‌کنند که داروهای خانگی یا گیاهی‌ای که از برخی عطاری‌ها تهیه می‌کنند، اگر درمان هم نکند، عوارض نخواهد داشت که این بسیار اشتباه است و در بلندمدت باعث آسیب‌های فراوانی به فرد می‌شود. دارو باید براساس علائم یک بیماری تجویز شود و درباره کرونا، مواردی را شاهد بوده‌ایم که به تجویز دارو احتیاج نداشتند و صرفا با درمان‌های حمایتی موفق به شکست کرونا شده‌اند.


متخصص سم‌شناسی بالینی به پراکندگی انواع مسمومیت‌های دارویی اشاره کرد و گفت: داروهای اعصاب و روان، انواع مخدرها، داروهای مسکن غیر مخدر و الکل‌های سمی، بیشترین نمونه‌های مسمومیت دارویی می‌باشد که گاهی متأسفانه منجر به مرگ افراد می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->