نتانیاهو: می توان با سوری‌ها به توافق رسید

  • کد خبر: ۳۷۶۶۸۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴
نتانیاهو: می توان با سوری‌ها به توافق رسید
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با وجود تمایل حکومت جدید سوریه به حل اختلافات با تل‌آویو، اعلام کرد این رژیم قصد دارد از دمشق تا جبل الشیخ که بلندترین کوه مشرف بر منطقه است، منطقه عاری از سلاح ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو امروز سه شنبه در اظهاراتی گفت تل‌آویو بر حمایت از مرز‌های رژیم اشغالگر قدس به ویژه مرز‌های شمالی اصرار و قصد دارد از دمشق تا جبل الشیخ که بلندترین کوه مشرف بر منطقه است، منطقه عاری از سلاح ایجاد کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد با تفاهم و روحیه خوب می‌توان با سوری‌ها به توافق رسید ولی تل‌آویو به اصول خود پایبند است.

او گفته رژیم صهیونیستی با هدف «تضمین امنیت اسرائیلی‌ها» در بخش‌هایی از جنوب سوریه مانده است. 

این ادعا‌های نتانیاهو صراحتا از نیت اشغال بخش‌هایی از جنوب سوریه پرده بر می‌دارد؛ کشوری که از پیش، بلندی‌های جولان آن توسط این رژیم اشغال شده و با فروپاشی دولت سابق سوریه، مناطق دیگری به این اراضی اشغالی افزوده شده و نتانیاهو پیشتر از کوه جبل الشیخ دیدن کرده است.

جمعه گذشته نظامیان صهیونیست در ادامه سیاست‌های اشغالگرانه تل‌آویو قصد ورود به روستای بیت جن در استان القنیطره را داشتند که منجر به درگیری شدید با اهالی روستا شد و متجاوزان با ۱۳ زخمی پا به فرار گذاشتند و نیروی هوایی اسرائیل به داد آنها رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.