رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۱۵ مرداد | ابتلای ۲۶۹۷ نفر و جان باختن ۱۸۵ بیمار

  • کد خبر: ۳۷۶۹۲
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
آمار کرونا در ایران ۱۵ مرداد | ابتلای ۲۶۹۷ نفر و جان باختن ۱۸۵ بیمار
سخنگوی وزارت بهداشت آخرین موارد ابتلا و فوتی ناشی از کووید-۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۹۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۳۳۱ نفر از آنها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۱۷ هزار و ۴۸۳ نفر رسید.

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۸۰۲ نفر رسید.

وی همچنین گفت: خوشبختانه تا کنون ۲۷۴ هزار و ۹۳۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری افزود: ۴۱۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

به گفته لاری، تا کنون دو میلیون و ۵۸۷ هزار و ۸۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در توضیح استان های در وضعیت قرمز بیماری نیز گفت: استان های مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری گفت: همچنین استان های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

آمار کرونا در ایران ۱۵ مرداد | ابتلای ۲۶۹۷ نفر و جان باختن ۱۸۵ بیمار

 

وی درباره وضعیت بیماری در استان های بوشهر و زنجان که در وضعیت هشدار قرار دارند، گفت: در استان بوشهر در اسفند ماه گذشته شاهد خیز نسبتا متوسط در موارد ابتلا و بستری بودیم که این روند از فروردین ماه تا حدی رو به کاهش رفت. از اوایل خردادماه همسو با سایر استانهای کشور روند موارد ابتلا به بیماری و بستری در این استان به شکل صعودی درآمد؛ به طوری که تعداد موارد ابتلا و بستری روزانه در اواسط تیر ماه به بیشترین زمان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

لاری ادامه داد: با اقدامات انجام شده در سطح ستاد استانی کرونا و به خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی از طرف مردم، آمار ابتلا و بستری در این استان شیب نسبتا نزولی پیدا کرده است. هم اکنون شش شهرستان این استان در وضعیت قرمز و دو شهرستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند. تعداد موارد بستری روزانه در برخی شهرستان های این استان نظیر بوشهر، برازجان و گناوه دارای شدت بیشتری است.

وی افزود: طبق گزارشات واصله، به طور متوسط ۷۵ درصد استان بوشهری ها از ماسک استفاده می کنند و امیدواریم  با استفاده جدی تر و همگانی تر از ماسک توسط مردم و رعایت پروتکلهای بهداشتی، شاهد تداوم روند کاهشی ابتلا و بستری در این استان باشیم.

لاری درباره استان زنجان نیز گفت: در این استان شاهد خیز نسبتا متوسط بیماری در اسفندماه سال گذشته بودیم و از فروردین ماه روند موارد ابتلا و بستری رو به کاهش رفت. از اوایل خردادماه نمودار موارد ابتلا به این بیماری مجددا در این استان به شکل صعودی درآمد؛ به طوری که میانگین موارد ابتلا و بستری در اواسط تیر ماه به یشترین میزان خود از زمان شیروع بیماری رسید. با اقدامات خوب انجام شده در ستاد استانی، افزایش تست و غربالگری و مراقبت های بیشتر و همکاری خوب مردم استان زنجان، نمودار موارد بستری روزانه نسبتا روند کاهشی یافته و به طور میانگین ۸۰ درصد استان زنجانی ها از ماسک استفاده می کنند که امیدواریم با افزایش این درصد شاهد کاهش موارد ابتلا و بستری در این استان باشیم.

وی نسبت به خستگی کادر درمان هشدار داد و گفت: خطر خستگی تیم مدافعان سلامت یکی از دغدغه ها و مسایل نگران کننده این روزهای ماست. درخواست داریم که با رعایت اصول سه گانه فاصله  گذاری اجتماعی، شست و شوی مرتب دستها و استفاده از ماسک از فشار کاری این عزیزان بکاهیم تا مراقبتهای بهتر و بیشتری به بیماران بستری در بیمارستان ها ارایه شود.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به تعطیلات پیش رو تاکید کرد: در تعطیلات پیش رو از سفر غیرضروری به استانهای دارای وضعیت قرمز و هشدار بپرهیزید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->