معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزییات اهدای بسته معیشتی به مددجویان بهزیستی اعلام شد

  • کد خبر: ۳۷۷۱۰
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۹
جزییات اهدای بسته معیشتی به مددجویان بهزیستی اعلام شد
رئیس سازمان بهزیستی کشور از آغاز پویش «همدلی مومنانه در نهضت ایران همدل» از عید غدیر تا پایان ماه صفر برای ارائه کمک معیشتی به جامعه هدف بهزیستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید قبادی دانا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان سازمان بهزیستی پویش همدلی مومنانه را برای کمک رسانی به جامعه هدف بهزیستی در پیش گرفت و با حضور مردم ایران همراه شد، گفت: در عید مبارک قربان نیز مقام معظم رهبری در فرمایشات خود تاکید کردند که در جریان اول کمک مومنانه مردم وارد شدند و به معنای واقعی کمک کردند و باز هم باید همین کار انجام بگیرد.

وی با بیان اینکه بر همین معنا بهزیستی در این مرحله پویش «همدلی مومنانه در نهضت ایران همدل» را همگام با سایر نهاد‌ها و دستگاه‌های فعال در پویش ایران همدل آغاز می‌کند، افزود: این پویش از عید غدیر آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد. عنوان این پویش در چارچوب سیر همدلی مومنانه و در قالب نهضت ایران همدل شکل می‌گیرد. این پویش با عنوان «کرامت علوی، شور حسینی» در فاصله زمانی عید غدیر، محرم و ماه صفر ادامه دارد و جهت ارائه کمک معیشتی برای جامعه هدف بهزیستی خواهد بود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین تهیه لوازم کمک آموزشی و نوشت افزار به ویژه وسایل مورد نیاز برای آموزش مجازی برای دانش آموزان و دانشجویان جامعه هدف بهزیستی و اقلام بهداشتی و درمانی برای افراد مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان و سالمندان در سطح کشور در این پویش دنبال می‌شود تا از ابتلا به کرونا پیشگیری کرده و برای رفع مشکلات این افراد کمک کند.

قبادی دانا تصریح کرد: با توجه به شرایط سخت اقتصادی پیش رو حضور مومنانه ایران اسلامی در این پویش می‌تواند مانند جریان قبلی باعث شود تا کمک‌ها سریع، دقیق و شایسته به نیازمندان برسد. همچنین نهضت مردمی را شکل دهد که مردم ایران از پیر و جوان در آن شرکت کنند و همدلی خود را در قالب کمک رسانی به نیازمندان نشان دهند.

به گفته وی این کمک‌ها در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه هدف و توانمندسازی افراد محصل صرف می‌شود و هموطنان می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت حساب مشارکت‌های مردمی سازمان به شماره ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۰۷۰۷۰۷۵ یا # ۹* ۷* ۷۳۳* بخش نیکوکاری نرم افزار‌های آپ و سکه پردخت کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: خیران می‌توانند کمک‌های غیرنقدی، نذورات و اقلام یا جیره‌های خشک غذایی را که قصد داشتند در محرم و صفر نذر کنند، به ادارات بهزیستی شهرستان و استان‌های سراسر کشور ارائه کنند تا به دست خانوار‌های جامه هدف برسد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->