فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پخش قسمت جدید «ام شو» مجید صالحی بعد از یک هفته وقفه باز هم با حاشیه همراه بود

  • کد خبر: ۳۸۱۳۷
  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۸
پخش قسمت جدید «ام شو» مجید صالحی بعد از یک هفته وقفه باز هم با حاشیه همراه بود
برنامه «امشو» بعد از جنجالی که برای حضور اکبر عبدی و حرف‌هایش در این برنامه درست شد به نظر می‌رسید که تعطیل شده باشد اما دیشب بعد از وقفه‌ای یک هفته‌ای دوباره پخش شد.

شهرآرانیوز- برنامه «امشو» بعد از جنجالی که برای حضور اکبر عبدی و حرف‌هایش در این برنامه درست شد به نظر می‌رسید که تعطیل شده باشد اما دیشب بعد از وقفه‌ای یک هفته‌ای با این پست در اینستاگرام مجددا به صورت لایو پخش شد:

«برنامه طنز و زنده‌ امشو با پژمان بازغی و حمید حامی باز‌می‌گردد...»

 

برنامه «امشو» حدود دوماه پیش با این توصیف کارش را آغاز کرد: «اولین و تنها تاک‌شوی کاملا طنز در ایران که به صورت زنده، فقط در فضای مجازی پخش می‌‌شود و پخش تلویزیونی ندارد.»  مجید صالحی بعد از اینکه سریال «سال‌های دور از خانه» را برای شبکه نمایش خانگی تولید کرد کمی از بازیگری و کارگردانی فاصله گرفت ولی بعد با «امشو» دوباره به رسانه های تصویری بازگشت. این برنامه شروع چندان بی‌حاشیه ای هم نداشت. مجید صالحی در تیزر تبلیغاتی این برنامه با گریمی زنانه‌ حاضر شد. او در خواب می‌دید آدم‌هایی را که شبیه چهره خودش با آرایش و گریم زنانه هستند تعقیب می‌کند. او در پایان تیزر با صدای سامان احتشامی و جواد خواجوی که جزو عوامل و اتاق فکر برنامه هستند، از خواب عجیبش بیدار می‌شود.

 

صالحی در «امشو» مانند دیگر برنامه‌های گفت‌وگومحور، با رویکردی طنز و سرگرم‌کننده میزبان چهره‌های شناخته‌شده حوزه سینما، موسیقی و ورزش است.

 

این برنامه در دهمین قسمت خود با حرف‌هایی که اکبر عبدی درباره محمدرضا شریفی‌نیا و روحانی زد نزدیک بود به کلی تخته شود. شوخی های کلامی اکبر عبدی در «امشو» باعث شد باعث شد چندنهاد به این برنامه تذکر بدهند.

 

مجید صالحی بعد از این تذکرها و توقف پخش قسمت جدید این برنامه این پست را در اینستاگرامش منتشر کرد:

 

«طبق برنامه‌ریزی‌ها و مانند ۱۰ هفته گذشته، قرار بود امشب (شنبه ۱۱ مرداد)، قسمت یازدهم «امشو با مجید صالحی» به صورت زنده پخش شود، اما ضبط و پخش این برنامه به زمان دیگری موکول شده است.

 

تیم تولید برنامه «ام‌شو» ضمن عذرخواهی از مخاطبان، ابراز امیدواری کرد که پس از حل مشکلات موجود، ضبط و پخش «امشو» از هفته آینده مجددا از سر گرفته شود.»

 

بعد از این‌که ویدئوهای این قسمت در اینترنت پخش شد؛ مجید صالحی یک‌شنبه‌شب با انتشار پستی در اینستاگرامش، از محمدرضا شریفی‌نیا تمجید کرد. او در پایان به دوستی اکبر عبدی و محمدرضا شریفی‌نیا و شوخی‌های همیشگی آن‌ها اشاره کرد تا کمی قائله‌ها بخوابد.

 

تعداد بازدید : 501

 

البته اکبر عبدی پیش‌ترها هم چنین شوخی‌هایی با همکارانش و به ویژه با محمدرضا شریفی‌نیا کرده بود. اما برخی معتقدند بیان این شوخی‌ها از یک رسانه پخش زنده کار درستی نبود.

 

با تمام این حاشیه ها شب پیش قسمت جدید «امشو» با حضور حمید حامی و پژمان بازغی پخش شد. عوامل برنامه «امشو»، پژمان بازغی را برای تولدش با حضور دختر و همسرش سورپرایز کردند.

 

تعداد بازدید : 722

 

این قسمت « امشو» هم بی‌حاشیه نبود. در بخشی از این برنامه، مجری از حامی پرسید که اگر بخواهد یک تیم از خوانندگان تشکیل دهد، چه کسانی را انتخاب خواهد کرد؟ این خواننده هم در پاسخ گفت:

«اگر بخواهم از خواننده‌های آن‌طرف انتخاب کنم، مارتیک، ابی و شادمهر عقیلی، از اصلی‌ترین انتخاب‌های من خواهند بود.»

در واکنش به این صحبت‌ها، مجید صالحی، با اشاره به حرف‌های اکبر عبدی و تعطیلی یک هفته‌ای برنامه با دستپاچگی گفت: «به خدا می‌خواهیم این برنامه را هفته آینده هم پخش کنیم، من هرچه می‌خواهم برنامه را بی حاشیه برگزار کنم، مهمانان نمی‌گذارند.»

 

پژمان بازغی هم در ادامه گفت: «مجیدجان فکر کنم هفته آینده برنامه‌ات پخش نشود. از الان با مخاطبانت خداحافظی کن.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->