افزایش خطر ابتلا به آسم در زنان شب‌کار عدم تولید برخی مواد غذایی و آرایشی باعث قاچاق این محصولات شده است کشف روغن زیتون با طعم ماده مخدر شیشه در فرودگاه! برای سیاه نشدن دندان کودک پس از مصرف قطره آهن چه کنیم؟ افزایش ۲ درصدی آمار تلفات جاده‌ای خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ شیوه های ساده و هوشمندانه صرفه‌جویی آب در منزل | چطور قطره ها را دریابیم؟ ازسرگیری پرواز‌های عراق به ایران از فردا سه‌شنبه (۲۴ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس تا اطلاع ثانوی مسدود شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رویداد دانشجویی «هکاتون» در مشهد برگزار می‌شود | الگویی تازه برای حل مسئله با خلاقیت نسل جوان بازگشت تنها زن ایرانی محبوس در زندان‌های عمان، به کشور بازداشت زورگیر فضای مجازی در تهران (۲۳ تیر ۱۴۰۴) رئیس سازمان بهزیستی کشور: مرحله جدید برنامه‌های اجتماع‌محور در بیش از ۵ هزار محله کشور آغاز خواهد شد بررسی ابهامات والدین درباره سوءمدیریت آزمون سمپاد | آزمون پر حاشیه اعضای باند اعطای تسهیلات بانکی با کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند، دستگیر شدند لغو پروازهای ترکیش‌ ایرلاین به کشور تکذیب شد تکذیب شایعات درباره انفجار در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) | دود مشاهده‌شده، ناشی از سوزاندن علف‌های هرز بود هشدار رئیس مرکز حراست سازمان سنجش در خصوص عضویت در کانال‌های متخلف کنکور نشانه‌های تخم‌مرغ فاسد کدام‌اند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر دمای ۴۰ درجه باشند پاداش پایان‌خدمت و حقوق بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ کف و سقف آن چقدر است؟ سهم تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ چند درصد است؟ چرا پرداخت مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی به تأخیر افتاده است؟ اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ تیر ۱۴۰۴) توزیع ابهام‌آمیز انسولین در داروخانه‌های مشهد | کمبود انسولین در سایه بدهکاری‌ بیمه‌ها به داروخانه‌ها ۳۷ هزار زوج در ۱۲ روز جنگ تحمیلی به خانه بخت رفتند ناسالم‌ترین نوع روغن برای سلامت قلب کارگران و بازنشستگان در نامه‌ای سرگشاده به قالیباف: استقلال تأمین اجتماعی را برگردانید داوطلبان نوبت دوم کنکور در خراسان رضوی برای دریافت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی چگونه و چقدر کمک‌هزینه ازدواج دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

هنوز نرخ شهریه مهدکودک ها اعلام نشده است

  • کد خبر: ۳۸۲۸۱
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰
هنوز نرخ شهریه مهدکودک ها اعلام نشده است
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در زمینه مهد‌های کودک دو پیشنهاد از سوی بهزیستی به سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده ارائه شده تا شهریه‌ها بر اساس نرخ تورم و هزینه تمام شده در مهد‌های کودک تعیین شود.
به گزارش شهرآرانیوز،حبیب الله مسعودی فرید افزود: شهریه‌ها باید براساس هزینه‌های تمام شده در هر استان و شهرستان مشخص شود، بطوری که شهریه‌های مهد‌های کودک در سال جاری پس از اینکه مشخص شد برای تأیید به ستاد تنظیم بازار ابلاغ می‌شود و پس از تأیید این ستاد برای اجرا به سازمان بهزیستی ابلاغ خواهد شد.

وی اضافه کرد: هنوز نرخ شهریه مهد‌های کودک در سال جاری تعیین نشده و میزان شهریه براساس نرخ سال گذشته است.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: اکنون ۱۵ هزار مهدکودک تحت پوشش بهزیستی قرار دارند که از این تعداد هفت هزار مورد روستامهد برای نگهداری از فرزندان مناطق محروم هستند و هزار و ۸۰۰ مهد در حاشیه شهر‌ها و سکونتگاه‌های غیررسمی است.

مسعودی فرید یادآور شد: مهد‌های کودک چند ماه تعطیل بودند و بعد اعلام شد که در مناطق سفید و زرد می‌توانند فعالیت کنند، اما در زمان بازگشایی استقبال چندانی از مهد‌ها صورت نگرفت.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->