نماینده مجلس: اینترنت بین‌الملل طی دو روز آینده به‌طور کامل وصل می‌شود (۲۸ دی ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۶۶۹۵
  • ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱
  • ۲
نماینده مجلس: اینترنت بین‌الملل طی دو روز آینده به‌طور کامل وصل می‌شود (۲۸ دی ۱۴۰۴)
براساس صحبت‌های اخیر یک نماینده مجلس احتمالا حداکثر دو روز تا اتصال اینترنت بین‌الملل در ایران باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد سراج»، نماینده تهران و عضو کمسیون اجتماعی مجلس گفت: «بر اساس اطلاع دولت، پلتفرم‌ها به زودی باز می‌شوند و اینترنت نیز فعال می‌شود.»

او در پاسخ به این پرسش که آیا زمان دقیقی برای وصل شدن اینترنت تعیین شده است، گفت: «حداکثر یک تا دو روز آینده اینترنت وصل می‌شود.»

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه آیا صرفا اینترنت ملی به طور کامل وصل می‌شود یا اینترنت بین‌المللی در دسترس خواهد بود، گفت: «احتمالاً تا فردا، دوشنبه، یا حداکثر پس‌فردا یعنی سه‌شنبه، اینترنت به طور کامل وصل می‌شود و مردم مثل سابق به اینترنت جهانی دسترسی خواهند داشت.»

اینترنت از حدود ساعت ۲۰ پنج‌شنبه دو هفته قبل به‌طور کامل به همراه سرویس پیامک و تماس‌های صوتی قطع شد. دیروز صبح (شنبه ۲۷ دی‌ماه) سرویس پیامک برقرار شد. پیام‌رسان‌های داخلی نیز اندک اندک سرویس‌دهی را آغاز کرده‌اند.

منبع: انتخاب، دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
0
2
هنوز گوگل در دسترس نیست
آیا اتصال اینترنت تا دو روز آینده مثل سابق خواهد بود؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۱
0
0
پس چی شد؟