برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

هشدار پلیس؛ قبل از دریافت کالا پول پرداخت نکنید

  • کد خبر: ۳۸۷۰۰
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۴
هشدار پلیس؛ قبل از دریافت کالا پول پرداخت نکنید
بعضی از افراد مجرم و کلاهبردار به‌صورت گروهی یا انفرادی با استفاده از سیمکارت‌های متعدد و حساب بانکی اجاره‌ای با درج آگهی‌های مختلف در سایت‌های واسط فروشگاهی از مردم کلاهبرداری می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه خریداران از سایت‌های واسط فروشگاهی نباید قبل از مشاهده کالا و اطمینان از صحت معامله پولی پرداخت کنند، گفت: برخی از کلاهبرداران با سوء‌استفاده از بستر و پلتفرم‌های ایجاد شده در سایت‌های واسط، با درج آگهی‌های غیرواقعی و تعیین قیمت‌های پایین‌تر از عرف در بازار، با ترفند‌های فریبکارانه و جلب اعتماد مشتریان و دریافت بیعانه از آنان، با مبالغ مختلف کلاهبرداری می‌کنند و پس از اطمینان از واریز پول‌ها، دیگر پاسخگوی تعهد خود نیستند.
 
سرهنگ «رامین پاشایی» افزود: برابر پرونده‌های قضایی، تماس‌های مالباختگان و دستگیری افراد مجرم که با این روش کلاهبرداری می‌کردند، مشخص شد بعضی از این افراد مجرم و کلاهبردار به‌صورت گروهی یا انفرادی با استفاده از سیمکارت‌های متعدد و حساب بانکی اجاره‌ای با درج آگهی‌های مختلف در سایت‌های واسط فروشگاهی از مردم کلاهبرداری می‌کنند.
 
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه در هنگام کشف جرایم، مالک واقعی سیمکارت یا شماره حساب، برابر قانون مورد پیگیری و احضار قانونی قرار می‌گیرد و آن‌ها باید پاسخگوی فعل مجرمانه عمدی یا غیرعمدی خود باشند، خاطرنشان کرد: به‌منظور پیشگیری از وقایع و جلوگیری از هر گونه احضاریه از سوی مراجع قضایی و انتظامی در صورت واگذاری سیمکارت و شماره حساب خود به هر عنوان به سایر افراد، بلافاصله نسبت به استرداد یا انسداد سیمکارت و شماره حساب خود اقدام کنید.
 
وی ادامه داد: با توجه به اطلاع رسانی‌های مکرر پلیس و هشدار در مورد اینکه آگهی‌های تبلیغاتی در سایت‌های واسط دلیلی بر اطمینان از اصالت کالا نیست، اما باز هم تعدادی از هموطنان بدون توجه به هشدار‌های پلیس فتا، نسبت به واریز مبالغ تحت عنوان بیعانه به‌شماره حساب‌های اعلامی از سوی فروشندگان اقدام می‌کنند و ضمن بروز خسارت‌های مالی به‌خود، پرونده‌های متعددی را به مراجع قضایی و انتظامی تحمیل می‌کنند حال اینکه با اندکی دقت و توجه به هشدار‌های انتظامی سطح وقوع این جرایم بشدت کاهش خواهد یافت.

سرهنگ «رامین پاشایی» به‌هموطنان توصیه کرد: قبل از مشاهده و کسب اطمینان از اصالت کالا از پرداخت هرگونه مبلغ تحت عنوان بیعانه به فروشندگان خودداری کنند و به ماهیت فریبنده آگهی‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها منتشر می‌شود توجه نکنند و پس از مشاهده کالا و دریافت خدمات نسبت به پرداخت پول اقدام کنند.


منبع: ایران آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->