برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

آمار کرونا در ایران ۲۵ مرداد | کاهش فوتی‌های کرونا به ۱۶۱ نفر و بستری کمتر از ۱۰۰۰ نفر در یک روز

  • کد خبر: ۳۸۹۷۴
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
آمار کرونا در ایران ۲۵ مرداد | کاهش فوتی‌های کرونا به ۱۶۱ نفر و بستری کمتر از ۱۰۰۰ نفر در یک روز
سخنگوی وزارت بهداشت موارد ابتلا و فوتی ناشی از کووید - ۱۹ در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیماسادات لاری گفت:  از دیروز تا امروز ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۹۴۳ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۴۱ هزار و ۷۰ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۴۹۲ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۲۹۵ هزار و ۶۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته وی، ۳۹۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری ادامه داد: تا کنون دو میلیون و ۸۳۶ هزار و ۲۵۲ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

آمار کرونا در ایران ۲۵ مرداد | کاهش فوتی‌های کرونا به ۱۶۱ نفر و بستری کمتر از ۱۰۰۰ نفر در یک روز

 

وی درباره استانهای در وضعیت قرمز بیماری گفت: استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

لاری گفت: همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت همچنین در توضیح وضعیت استان هرمزگان گفت: در این استان خیز ضعیف بیماری را در اسفند ماه و خیز متوسط را در فروردین ماه سال جاری داشتیم و متاسفانه از نیمه دوم اردیبهشت شاهد خیز شدید در ابتلا و بستری ناشی از کرونا در اغلب شهرستانهای این استان هستیم؛ به طوری که در روزهای پایانی خردادماه تعداد موارد ابتلا و بستری در این استان به بیشترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسید.

وی ادامه داد: با همکاری مردم در رعایت پروتکلهای بهداشتی، تلاش کادر بهداشت و درمان و حمایت ستاد استانی، از هفته اول تیر ماه نمودار ابتلا و بستری در این استان روند نزولی به خود گرفته، اما علیرغم این روند کاهشی، در برخی شهرستانهای استان وضعیت شیوع بیماری همچنان حساس و شکننده است؛ به طوری که در هفته گذشته دو شهرستان به شهرستانهای در وضعیت قرمز آن اضافه شد و به این ترتیب در حال حاضر پنج شهرستان کیش، پارسیان، جاسک، قشم و میناب در وضعیت قرمز بیماری هستند و بندرلنگه نیز در وضعیت هشدار قرار دارد.

وی همچنین گفت: تنها نقطه سبز کشور و بدون بیماری کرونا در جزیره ابوموسی بود که متاسفانه در هفته گذشته به نقطه زرد یعنی با خطر متوسط بیماری تبدیل شد.

لاری ادامه داد: میانگین استفاده از ماسک در استان هرمزگان بیش از 87  درصد است و بیشترین میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در بیمارستانها و داروخانه ها و کمترین میزان آن در پایانه های مسافری درون شهری و آرامستانها است. درخواست داریم تا هموطنان در این استان با اهتمام بیشتر در رعایت پروتکل ها و استفاده جدی تر و از ماسک را داشته باشند تا به این ترتیب تداوم روند کاهشی در موارد ابتلا و بستری و نهایتا خروج شهرستانهای این استان از وضعیت قرمز و هشدار را شاهد باشیم.

وی همچنین از هموطنان خواست تا از هر گونه سفر غیرضروری به ویژه به شهرستانهای قرمز این استان خودداری کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت ضمن خداقوت به کادر بهداشت و درمان و جهادگران عرصه سلامت که متحمل زحمات و سختی های فراوانی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند، گفت: مطمئنا رشادت های این عزیزان در تاریخ مرز و بوم کشور ماندگار خواهد بود و امیدواریم با رعایت اصول سه گانه فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی مرتب دستها و استفاده از ماسک شاهد شکست زنجیره انتقال بیماری در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->