به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی جیرفت بیان کرد: به دنبال قتل فردی در یکی از بخشهای این شهرستان با اسلحه شکاری، نیروهای پلیس آگاهی با بررسی میدانی صحنه جنایت پی بردند که مقتول به دلیل اختلافات شخصی و در جریان یک نزاع و درگیری، به قتل رسیده و قاتل ازصحنه جرم گریخته است.
سرهنگ رضا فیروزبخت افزود: در ادامه با پیگیریهای شبانه روزی و بی وقفه ماموران پلیس، عامل این قتل عرصه را برخود تنگ دید و خود را به پلیس آگاهی تسلیم کرد.
این مسئول انتظامی از کشف اسلحه به کار رفته در این جنایت هولناک خبر داد و با اشاره به این که این نوع قتلها که هنگام خشم و عصبانیت و بدون برنامه ریزی قبلی رخ میدهد به قتلهای ثانیهای موسوماند، توصیه کرد: هنگام عصبانیت و ناراحتی از هرگونه رفتار پرخاشگرانه و غیر معقول خودداری و برای مدت کوتاهی درگیری لفظی را ترک کنند تا پس از فروکش کردن خشم و عصبانیت، بتوانند در یک شرایط بهتر و با مشورت گرفتن از بزرگ ترها و راه حلهای مسالمت آمیز به تنشهای بین فردی پایان دهند.
منبع: خراسان