تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

رصد زندانیان تازه آزاد شده با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۳۹۳۰۴
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
رصد زندانیان تازه آزاد شده با هوش مصنوعی
محققان تصمیم دارند با استفاده از دستبند‌های سلامتی و هوش مصنوعی مجرمان تازه آزاد شده را رصد کنند و به این ترتیب میزان بازگشت به بزهکاری را کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، دو محقق حوزه رایانه در دانشگاه پوردو قصد دارند در یک تحقیق چهار ساله با استفاده از هوش مصنوعی مجرمانی که با عفو مشروط از زندان آزاد شده اند را رصد کنند. هدف این پروژه کاهش میزان بازگشت افراد به بزهکاری است.

هدف از این پروژه کاهش نرخ عود مجدد با شناسایی مداخلات اولیه برای کمک به افراد در حال گذر از زندان به جامعه عادی است.

مارکوس راجرز و امید کارابیک این پروژه تحقیقاتی را پیشنهاد کرده اند. کارابیک در این باره می گوید: دلیل اصلی بازگشت به بزهکاری آن است که زندان تازه آزاد شده احساس تعلق به جامعه ندارند. آنها دوره سختی را پشت سر گذاشته اند و بلافاصله به عادت های مجرمانه شان برمی گیرند.

طی این پروژه که در ایالت ایندیانا آمریکا انجام می شود، ۲۵۰ زندانی که عفو مشروط دریافت کرده اند، داوطلب شده اند. نیمی از آنها یک دستبند مخصوص دریافت می کنند که اطلاعات سلامتی مانند میزان استرس و ضربان قلب را رصد می کند. علاوه بر آن موبایلی در اختیار افراد قرار داده می شود که اطلاعات آنها مانند تصاویر و مکان هایی که بازدید می کنند را جمع آوری می کند.

نیمی دیگر از شرکت کنندگان نقش گروه کنترل را دارند و به طور فعال رصد نمی شوند. درمرحله بعد یک سیستم هوش مصنوعی اطلاعات جمع آوری شده از شرکت کنندگان را بررسی می کند تا درک بهتری از عوامل مرتبط با نرخ بالای بازگشت به بزهکاری مشخص شود. محققان اشاره می کنند سیستم هوش مصنوعی توسعه یافته به طور مداوم افراد را رصد نمی کند، بلکه در فواصلی معین اطلاعات را ارزیابی می کند. بنابراین سیستم نظارتی محسوب نمی شود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->