اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسئول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد
سرخط خبرها

راهکار شورای نگهبان برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مجلس

  • کد خبر: ۳۹۳۱۷
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴
راهکار شورای نگهبان برای کاهش رفت و برگشت مصوبات مجلس
سخن‌گوی شورای نگهبان گفت: مقرر شد، پژوهشکده شورای نگهبان مسائلی را در اختیار مجلس بگذارد تا رفت و برگشت مصوبات کاهش یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان امروز (دوشنبه، ۲۷ مرداد) در حاشیه نشست مشترک اعضای این شورا و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران و با اشاره به این جلسه اظهار کرد: بعد از تشکیل مجلس یازدهم جلساتی را با رئیس مجلس داشتیم تا همکاری بیشتری میان شورای نگهبان و مجلس صورت گیرد.

وی افزود: بعد از آن جلسه نشستی را با اعضای هیئت رئیسه برگزار کردیم و امروز اولین جلسه با رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد که بسیار جلسه خوبی بود و رؤسای کمیسیون‌ها و همچنین دبیر شورا مسائل خوبی را درباره همکاری مجلس با شورای نگهبان مطرح کردند و رؤسای مجلس هر کدام نظر خود را در این باره و دغدغه‌هایشان نسبت به مسائل مختلف مطرح کردند.

کدخدایی تأکید کرد: قرار شد که جلسات بیشتری با اعضای کمیسیون‌های تخصصی به صورت جداگانه برگزار کنیم که درباره اخبار و نتایج آن اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اولویت اصلی مجلس یازدهم حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بوده و در این جلسه نسبت به قوانین و مصوبات مربوط به این امر بحث و بررسی صورت گرفت و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به برخی طرح‌ها و مصوبات اشاره‌ای داشت که در دست اقدام است.

وی ادامه داد: رئیس کمیسیون صنایع درباره حوزه خود به طرح مباحثی پرداخت که البته وجه مشترکی که در صحبت‌های همه دوستان وجود داشت بحث فراوانی قوانینی است که بعضاً دست و پاگیر هستند که در این زمینه قرار شد بحث‌های کارشناسی بیشتری انجام شود.

کدخدایی تأکید کرد: پژوهشکده شورای نگهبان آمادگی خود را در این زمینه اعلام کرده و امیدواریم که مجلس بتواند در این زمینه اقدام لازم را انجام دهد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: ما با عنایت به حضور کارشناسان جوان و خوبمان در پژوهشکده قرار است که در زمان بررسی مصوبات چنانچه مجلس مایل باشد، نظرات مشورتی خود را به آن‌ها ارائه دهیم که بر اساس همان خط حرکت کنند تا رفت و برگشت مصوبات به شورای نگهبان کمتر شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->