مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر امور خارجه عمان با همتای خود در رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد

  • کد خبر: ۳۹۳۴۲
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
وزیر امور خارجه عمان با همتای خود در رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد
وزیر امور خارجه کشور عمان در گفتگو با همتای خود در رژیم اشغال گر قدس بر ضرورت تحقق صلح عادلانه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان روز دوشنبه طی تماس تلفنی با گابی اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد. وزارت خارجه عمان با صدور بیانیه‌ای از انجام این تماس تلفنی خبر داد. طبق این بیانیه وزیر عمان با جبریل الرجوب دبیرکل کمیته مرکزی جنبش فتح فلسطین نیز تلفنی گفت‌وگو کرد.

بن علوی در جریان این گفت‌وگو بر ضرورت تحقق صلح عادلانه، فراگیر و دائمی در خاورمیانه و نیز از سرگیری مذاکرات صلح و تحقیق خواسته‌های مشروع مردم فلسطین برای تشکیل دولت مستقل‌شان به پایتختی قدس شریقی تاکید کرد.

 این در حالی است که وزیر خارجه امارات دیروز و به دنبال آغاز روابط دیپلماتیک میان این کشور با رژیم صهیونیستی با همتای اسرائیلی خود برای نخستین بار تلفنی گفت‌وگو کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پنجشنبه گذشته از «توافق تاریخی» اسرائیل و امارات برای عادی‌سازی کامل روابط دوجانبه خبر داد. 

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز امضای توافق‌نامه عادی‌سازی روابط با امارات را «یک گام تاریخی» خواند.

عربستان،‌ امارات و بحرین از جمله کشورهای حوزه خلیج فارس هستند که طی سال‌های اخیر گام‌های شتابناکی را برای برقراری رابطه دوستانه با اسرائیل برداشته‌ و در این راستا دیدارهایی نیز میان مقامات این کشور با رژیم صهیونیستی انجام شده است.

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->