ترکش‌های سنگین درگیری در تمرین پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۹۵۰۹۰
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
ترکش‌های سنگین درگیری در تمرین پرسپولیس
۳ بازیکن پرسپولیس به کمیته انضباطی باشگاه معرفی شدند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، تمرین روز دوشنبه پرسپولیس با درگیری سه بازیکن همراه بود. جریان از این قرار بود که بین محمدامین کاظمیان و مارکو باکیچ، درگیری لفظی به وجود می‌آید و در ادامه، وینگر سرخ‌پوشان حرف‌های رکیکی را به هافبک مونته‌نگرویی می‌زند.

این ماجرا به هر شکل جمع می‌شود، اما سروش رفیعی به عنوان بزرگ‌تر تیم، به کاظمیان تذکر جدی می‌دهد و او را تهدید به تنبیه فیزیکی می‌کند. تا اینکه بازیکنان راهی رختکن می‌شوند و کاظمیان از سروش می‌خواهد تهدیدش را عملی کند که شماره ۷ سرخ‌پوشان هم یک سیلی به او می‌زند و آغازکننده درگیری می‌شود. درگیری فیزیکی این دو بازیکن باعث می‌شود بقیه بازیکنان سعی در جداکردن آن‌ها داشته باشند. اوسمار هم که در اتاق مربیان بوده، خودش را به صحنه رسانده و با فریاد بر سر بازیکنان، آن‌ها را دعوت به آرامش می‌کند.

سپس افشین پیروانی، به عنوان مدیر تیم باشگاه، در جریان اتفاقات قرار گرفته و کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس هم تصمیم می‌گیرد سروش رفیعی، محمدامین کاظمیان و مارکو باکیچ را احضار کند. این در حالی است که کاظمیان و رفیعی از حضور در تمرینات هم منع شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.