صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی - فرهنگی به‌مناسبت هفته گردشگری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) | هوا از فردا سرد می‌شود قابلیت جدید سامانه آموزش و پرورش | جست‌وجوی صوتی تنها با کلیدواژه ۴۲ درصد مددجویان خراسان رضوی، سالمند هستند | حمایت کمیته امداد از نقش‌آفرینی اجتماعی سالمندان معاون رئیس جمهور در امور زنان: فرآیند رسیدگی به پرونده‌های خشونت علیه زنان تسریع شود | خشونت علیه زنان ۳۰ درصد بیشتر از مردان است خطرات فشارخون بالا در کودکی را جدی بگیرید ۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟ کدام نوع تبلیغات محصولات سلامت جرم است؟
سرخط خبرها

کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوره ساسانیان در گیلان

  • کد خبر: ۳۹۸۵۵
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۸
کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوره ساسانیان در گیلان
فرمانده انتظامی گیلان از کشف اشیاء عتیقه در رودبار خبر داد و گفت: این اشیاء مربوط به دوره ساسانیان است و از فردی ۴۵ ساله در رودبار کشف شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سردار عزیز‌الله ملکی امشب در جمع خبرنگاران از کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوره ساسانیان در رودبار خبر داد و اظهار داشت: ۲۸ قلم شیء عتیقه مربوط به دوره ساسانیان از فردی ۴۵ ساله در رودبار کشف شد و متهم نیز دستگیر شد.

فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه متهم موردنظر این اشیاء را در منزل خود مخفی کرده بود تصریح کرد: پس از انجام اقدامات لازم اطلاعاتی توسط ماموران انتظامی بخش خورگام، متهم شناسایی شد و نیرو‌های پلیس با هماهنگی قضایی به محل سکونت شخص اعزام شدند.

سردار ملکی با اشاره به مقدار اشیاء کشف شده از منزل فرد مذکور خاطرنشان کرد: پس از بازرسی منزل متهم، ۲۸ عدد سکه عتیقه کشف شد و متهم ۴۵ ساله نیز دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.

وی با بیان اینکه کارشناسان میراث فرهنگی قدمت اشیاء عتیقه کشف شده را مربوط به دوره ساسانیان اعلام کردند ابراز داشت: پلیس بلافاصله پس از دریافت خبری مبنی بر فعالیت فردی در زمینه قاچاق عتیقه در شهرستان رودبار بررسی این موضوع را در دستور کار قرار داد.

فرمانده انتظامی گیلان با اشاره به اینکه پلیس برخورد با اینگونه افراد را به‌جد دنبال می‌کند اظهار داشت: برخورد با قانون‌شکنان، سودجویان و اشراف اطلاعاتی در این زمینه از جمله فعالیت‌های شبانه‌روزی پلیس بوده و اجازه فعالیت به اینگونه افراد را نمی‌دهیم.
 
 
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->