راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| استفاده از آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان ورود وزارت آموزش و پرورش به ماجرای مدرسه شهر ری بیمه سلامت خراسان‌رضوی ۲ هزار میلیارد ریال برای بیماران سخت درمان پرداخت کرد متوسط سن بازنشستگی اعلام شد شیوع نگران‌کننده یک بیماری خونی و ژنتیکی در ایران دستگیری زن‌وشوهر موادفروش با ۴۶ کیلوگرم مواد روان‌گردان هشدار هواشناسی؛ تشدید بارش و کاهش محسوس دما در خراسان رضوی و ۲۷ استان دیگر سقوط مرگبار مرد ۶۹ ساله از ارتفاعات پادنا استان اصفهان زمان پیش‌فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت ۱۴۰۴ مشخص شد+ جزئیات اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درباره تأخیر در زمان پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی: عذرخواهیم، معوقات نهایتاً تا فردا (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) واریز می‌شود شغل آتش‌نشانی با حکم دیوان عدالت اداری سخت و زیان‌آور شناخته شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) بازنشستگان تامین اجتماعی در انتظار | معوقات حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ از آن بالا چرخ‌بال می‌آید، یک دانه سشوار می‌آید! خودکشی دسته‌جمعی نهنگ‌ها بازتاب گزارش شهرآرا از سرا‌های سالمندان و پیشنهاد شهروندان | مدیران بهزیستی خراسان رضوی سری به سرا‌ها بزنید
سرخط خبرها

ثبت نام ترم آینده دانشجویان"مجازی" شد|شروع نیمسال جدید از ۱۵ شهریور قطعی است

  • کد خبر: ۳۹۸۶۸
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲
ثبت نام ترم آینده دانشجویان
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه ثبت نام دانشجویان دانشگاه ها برای ترم جدید به صورت "مجازی " انجام می شود گفت: آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها از ۱۵ شهریور ماه قطعی است و دانشجویان جدید الورود نیز از اوایل آبان می توانند در دانشگاه محل پذیرش خود ثبت نام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه ثبت نام دانشجویان دانشگاه ها برای ترم جدید به صورت "مجازی " انجام می شود گفت: آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها از ۱۵ شهریور ماه قطعی است و دانشجویان جدید الورود نیز از اوایل آبان می توانند در دانشگاه محل پذیرش خود ثبت نام کنند.

دکتر منصور غلامی صبح امروز در حاشیه بازدید از حوزه برگزاری کنکور در مصلای تهران در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه آزمون امروز داوطلبان گروه علوم تجربی در حوزه های امتحانی از جمله مصلای تهران در شرایط خوبی برگزار می شود، گفت: خوشبختانه شرایط برگزاری آزمون در حوزه های آمتحانی به گونه ای است که پروتکل های بهداشتی به خوبی اجرایی می شوند و فاصله گذاری تعریف شده در دستورالعمل به خوبی اجرا می شود ضمن اینکه حوزه های برگزاری امتحانی فضای مناسبی دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: من از حوزه های دیگر آزمون سراسری نیز بازدید داشته ام. خوشبختانه نتیجه تلاش همکاران ما برای برگزاری بهتر آزمون با اجرای پروتکل های بهداشتی مثمر ثمر بود و حداقل فاصله ۱.۸۰ سانتیمتری صندلی ها را رعایت کرده اند و امروز نیز شاهد برگزاری بزرگترین آزمون گروه آزمایشی یعنی رشته های علوم تجربی هستیم و ان شاءالله این هماهنگی هایی که در سطح ملی برای برگزاری آزمون اتفاق افتاده است به عنوان یک نمونه کار جهادی باقی خواهد ماند.

وزیر علوم تاکید کرد: هدف اصلی همه دست اندرکارانی که برای برگزاری آزمون سراسری امسال کمک کرده اند ایجاد آسایش فکری خانواده ها و آرامش خاطر داوطلبان است تا بتوانیم یکی از برنامه های مهم سالیانه را به خوبی اجرایی کنیم و داوطلبان بتوانند در سال تحصیلی جدید وارد دانشگاه ها شوند.

دکتر غلامی ادامه داد: همان گونه که سازمان سنجش نیز اعلام کرده، نتایج نهایی آزمون سراسری اواخر مهر اعلام خواهد شد و دانشگاه ها ثبت نام خود را همانند سال های قبل انجام خواهند داد. طبیعتا امسال ثبت نام دانشگاه ها به صورت "مجازی" خواهد بود و تلاش دانشگاه ها این است که بتوانند در نیمسال جدید شرایطی را فراهم کنند تا چند هفته ای پذیرفته شدگان جدید در محیط دانشگاه باشند.

وی تاکید کرد: تلاش ما این است که داوطلبین جدید الورود هر چه زودتر یعنی از اوایل آبانماه جاری کلاس های آموزشی خود را شروع کنند و توصیه کردیم دانشگاه ها از دانشجویان خود در نیمسال اول ثبت نام به عمل آورند و این موضوع را خود مدیریت کنند به این ترتیب که یا به تعداد کمتری واحد ارائه کنند یا اینکه با طولانی کردن نیمسال بتوانند برنامه آموزشی خود را پیش ببرند.

وزیر علوم تاکید کرد: همه ما دعا می کنیم که شرایط شیوع کرونا و روند کنترل آن بهبود پیدا کند و بتوانیم همه دانشجویان را در محیط دانشگاه مجددا ببینیم اما شروع ترم دانشگاه ها از ۱۵ شهریور قطعی است. چون آموزش دانشگاه ها به شکل مجازی است و ما تجربه نیمسال قبل را نیز داریم عملا کلاس های خود را از همان ۱۵ شهریور آغاز خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->