پویش «فرشته‌های میناب» کلید خورد | ساخت سرپناه آموزشی برای دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۳۹۹۹۴۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
پویش «فرشته‌های میناب» کلید خورد | ساخت سرپناه آموزشی برای دانش‌آموزان
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور از آغاز پویش «فرشته‌های میناب» خبر داد و گفت: اجازه نمی‌دهیم هیچ دانش‌آموزی بی‌سرپناه آموزشی بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شاه حسینی در جلسه مشترک مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان‌ها که با حضور وزیر آموزش و پرورش و به صورت وبیناری برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت مظلومانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: با این شهادت انقلاب اسلامی مجدد احیا شد و خون تازه‌ای در کالبد نظام اسلامی جاری شد.

وی با اشاره به جنایات وحشیانه و غیرانسانی رژیم صهیونیستی و آمریکا، اظهار کرد: رژیم در حال انقراض و جعلی و کودک کش صهیونیستی جنایت بزرگی را رقم زد و صد‌ها تن از فرزندان و کودکان ما را به خاک و خون کشید.

رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با بیان این‌که هدف قرار دادن مدارس و زیرساخت‌های عمومی نشانه ضعف و شکست دشمنان و به شدت محکوم است، تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز هرگز اجازه نمی‌دهند دانش آموزی در این سرزمین بدون سرپناه آموزشی بماند و دشمن نمی‌تواند مقابل رشد و علم آموزی را بگیرد.

شاه حسینی خاطر نشان کرد: در قالب طرح سراسری «به ساز مدرسه، بساز مدرسه»؛ پویش فرشته‌های میناب راه اندازی شد که باید تمام ظرفیت ایرانیان و هموطنان خارج از کشور و نیک اندیشان را در این مسیر به کار گیریم و هموطنان زیادی نیز ابراز آمادگی کرده‌اند.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش و حاضران در جلسه، تصریح کرد: من این قول را از طرف جامعه خیرین مدرسه ساز کشور به شما می‌دهم که دغدغه بازسازی مدارس را نداشته باشید  که خیرین همراه و همگام هستند.

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور خاطرنشان کرد: ظرفیت زیادی در بین مردم و خیرین وجود دارد ما هم مثل همیشه پای کار هستیم. انشالله پویش «فرشته‌های میناب» با تلاش و همدلی هموطنان، جهانی می‌شود و مشت محکمی بر دهان استکبار است.

شاه حسینی در پایان ضمن قدردانی از خیرین مدرسه ساز در سراسر کشور و هموطنان دغدغه‌مند در خارج از کشور، گفت: ما جان خود مان را هم برای نظام تعلیم و تربیت اهدا می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.