هنرمند ایتالیایی: دیوارها بهترین راه ارتباطی با همه مردم هستند

  • کد خبر: ۳۹۹۹۵۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
هنرمند ایتالیایی: دیوارها بهترین راه ارتباطی با همه مردم هستند
یک هنرمند گرافیتی‌کار ایتالیایی درباره نقش هنر خیابانی (استریت آرت) یا گرافیتی در بیان پیام‌های اجتماعی و سیاسی می‌گوید که گرافیتی از ابتدا زبان اعتراض نسل جوان بوده است؛ هنری که از دیوارها آغاز شد و هنوز یکی از مستقیم‌ترین راه‌های ارتباط با مردم به شمار می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مارکو اوگو (Marco ugo) با نام هنری EMMEU، هنرمند ایتالیایی که چند سال پیش در جریان برنامه هنری سفارت ایتالیا در ایران با عنوان «یک سال، دو هنرمند، دو اثر»، به ایران آمده بود با اشاره به تاثیر هنر بر جامعه، می‌گوید: هنر خیابانی و به طور کلی هنر،  همیشه بر افکار عمومی تاثیر گذاشته است. جنبش‌هایی مانند فوتوریسم در ایتالیا، آوانگارد روسی یا پاپ‌آرت در آمریکا نمونه‌های هستند که توانستند نگاه مردم را نسبت به موضوعات مختلف تغییر بدهند. این روند تا امروز در قالب استریت آرت یا گرافیتی، ادامه پیدا کرده است.

او با بیان اینکه گرافیتی همیشه راهی برای ارسال پیام به تمام جهان بوده است، به این موضوع نیز اشاره می‌کند که بسیاری از هنرمندان از این هنر برای بیان مواضع سیاسی نیز استفاده کرده‌اند: هنرمندان زیادی هستند که با آثارشان پیام‌های سیاسی می‌فرستند؛ کسانی همانند بنکسی، اوبی و پیش از آنها کیت هرینگ. 

مارکو اوگو می‌گوید: انتقال پیام سیاسی از طریق گرافیتی همیشه وجود داشته است و دیوارها بهترین راه ارتباطی با همه مردم هستند. یکی از آثاری که همیشه به آن فکر می‌کنم، اثری از اوبی است که تصویر یک زن را همراه با جمله «هنر بسازید نه جنگ» نشان می‌دهد. بنکسی هم البته آثار متعددی با موضوع جنگ و صلح خلق کرده است. 

این هنرمند ایتالیایی همچنین با اشاره به فضای جنگ و خطاب به جوانان می‌گوید: جهان همیشه رو به جلو حرکت می‌کند، باید از گذشته عبور و به سمت آینده حرکت کنیم. جوان‌ها باید فرصت تحقق رویاهایشان را داشته باشند یا حداقل بتوانند آنها را دنبال کنند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.