گروه هکری حنظله از هک شرکت آمریکایی استرایکر خبر داد! | حذف ۱۲ پتابایت داده

  • کد خبر: ۳۹۹۹۹۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
گروه هکری حنظله از هک شرکت آمریکایی  استرایکر خبر داد! | حذف ۱۲ پتابایت داده
گروه سایبری حنظله اعلام کرد در یک عملیات سایبری موفق شده به شبکه داخلی شرکت استرایکر (Stryker)، از شرکت‌های بزرگ فناوری پزشکی در آمریکا، نفوذ کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گروه سایبری حنظله مدعی نفوذ گسترده به شبکه شرکت فناوری پزشکی استرایکر شده و اعلام کرده بیش از ۲۰۰ هزار سیستم این شرکت هدف قرار گرفته و ۱۲ پتابایت داده حذف شده است.

به گفته این گروه، در جریان این حمله سایبری بیش از ۲۰۰ هزار سیستم حیاتی متعلق به این شرکت هدف قرار گرفته است.

این گروه هکری مدعی شده در جریان عملیات خود ۱۲ پتابایت داده معادل حدود ۱۲ هزار ترابایت اطلاعات را از سیستم‌های شرکت استرایکر حذف کرده است.

به گفته آنها، چنین حجمی از تخریب داده‌ها در حملات سایبری کم‌سابقه بوده و اطلاعاتی که طی سال‌ها جمع‌آوری شده بود در مدت کوتاهی از بین رفته است.

گروه هکری حنظله از هک شرکت آمریکایی  استرایکر خبر داد! | حذف ۱۲ پتابایت داده

گروه حنظله اعلام کرده برای اثبات این حمله، تصاویر و مستنداتی از عملیات نفوذ را نیز منتشر کرده است. این گروه همچنین در بیانیه خود تاکید کرده که این عملیات تنها آغاز اقدامات آنها بوده و حملات مشابهی ممکن است در آینده نیز رخ دهد.

تا زمان انتشار این گزارش، شرکت استرایکر یا منابع رسمی آمریکایی هنوز واکنش رسمی درباره این ادعای حمله سایبری منتشر نکرده‌اند و صحت این ادعا به طور مستقل تأیید نشده است.

منبع: گجت نیوز

 
 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.