تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟
سرخط خبرها

احتمال درگیری کادر درمانی با کرونا رو به افزایش است

  • کد خبر: ۴۰۱۳۹
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
احتمال درگیری کادر درمانی با کرونا رو به افزایش است
تیم درمان در روزهای کرونایی شرایط سختی را سپری می کنند و احتمال درگیری آنها با بیماری رو به افزایش است، بنابراین تصور کنترل شدن بیماری و بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی کار را برای تیم درمان سخت تر می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تیم درمان در روزهای کرونایی شرایط سختی را سپری می کنند و احتمال درگیری آنها با بیماری رو به افزایش است، بنابراین تصور کنترل شدن بیماری و  بی توجهی به رعایت پروتکل های بهداشتی کار را برای تیم درمان سخت تر می کند.

دکتر حمید رضا نادری با اشاره به اینکه کادر پزشکی در روزهای کرونایی شرایط سختی را می گذرانند ، خاطر نشان کرد: کادر پزشکی و تیم پرستاری و کمک پرستاری ، ساعات کار طولانی مدت را با تجهیزات حفاظت فردی و حجم بالای بیماران سپری می کنند که این روند موجب استهلاک، خستگی و ابتلا آنها به کرونا می شود بنابراین مردم در این ایام می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی، خستگی را از تن همکاران بزدایند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد:شرایط ابتلا به کرونا نسبت به ماه گذشته اندکی فروکش کرده اما به هیچ وجه این بیماری کنترل نشده است.

دکتر نادری با اشاره به اینکه همکاران زیادی در نتیجه ویزیت و پرستاری از بیماران مبتلا به کرونا شدند، گفت: دوری از خانواده و سختی های کار ، استفاده از ست لباس حفاظت فردی در گرمای هوا شرایط سختی را برای کادر درمان کشور فراهم کرده است که این شرایط می تواند باعث خستگی، فرسودگی و بیماری پرستاران و پزشکان شود.

وی با تاکید براینکه هیچ گونه پیش بینی برای مدت بروز و ظهور این بیماری وجود ندارد، ابراز کرد: نمی توان گفت که یک دوره سخت پنج یا شش ماه تیم درمان درگیر این بیماری می شوند و بعد تمام می شود ، بنابراین مردم نیز باید نگران و مراقب سلامتی هم وطنان خود در تیم درمان باشند تا با جلوگیری از احتمال ابتلا به بیماری، حجم کار تیم درمان نیز کاهش یابد.

مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بازه زمانی طولانی مدت این بیماری توان کاری تیم درمان را کاهش می دهد و جای این نگرانی وجود دارد که اگر  مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند فاجعه ای در حال رقم خوردن باشد.

وی ادامه داد: دو ماه آینده احتمال وجود موج دیگری از بیماری وجود دارد بنابراین همه مردم تا حد امکان باید مراقب رعایت پروتکل های بهداشتی باشند و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند تا هم به این وسیله از تیم درمان قدردانی کرده باشند و هم شاهد از دست دادن عزیزانی در پیک بعدی کرونا نباشیم.

دکتر نادری گفت: لحظات خوشی برای تیم درمان رقم می خورد اگر مردم همچنان به اجرای پروتکل های بهداشتی پایبند باشند و از خود در برابر این ویروس محافظت کنند.

منبع: وب دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->