بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد آغاز شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) گام‌های تازه برای اقتصاد هنر و توسعه گالری‌ها در مشهد آثار خوشنویسان مشهد در نگارخانه رضوان به نمایش درآمد سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا روی صحنه تئاتر اکران سریال وحشی در سینما‌ها مریم بحرالعلومی داور «جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن» ترکیه شد نگاهی به زندگی هنری آریا عظیمی‌نژاد که آثارش با موسیقی نواحی عجین شده‌ است نویسنده ای برای مردم | گزارشی از سمینار علمی پژوهشی «یک روز با شکسپیر» فیلم کوتاه «ردپا» در راه فرانسه معرفی ۷کتاب از تازه‌های نشر | روایت‌های ترکی، روسی و هندی در زبان فارسی محمد رحمانیان دبیر جشنواره‌ تئاتر «صورتخانه» شد فیلم رکسانا اکران می‌شود روایتی دیگر از «مگالوپلیس» در قالب رمان مصور آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «دریاچه قو» در صدر | آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نقش آفرینی دواین جانسون در فیلم جدید اسکورسیزی
سرخط خبرها

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

  • کد خبر: ۴۰۵۸۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست
تام کروز با انتشار ویدئویی اعلام کرد به تماشای فیلم جدید کریستوفر نولان نشسته است. هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز،تام کروز به تازگی فیلمی را در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده که نشان می‌دهد، به همراه کارگردان مجموعه فیلم‌های «ماموریت غیرممکن» در یکی از نمایش‌های فیلم سینمایی «تنت» در لندن شرکت کرده است.

 

 

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

این فیلم که اثر جدید کریستوفر نولان است، این هفته در بازارهای بین المللی اکران شد و هفته آینده در سینماهای آمریکا نمایش داده می‌شود. تا روز جمعه فیلم سینمایی «تنت» در ۴۰ بازار بین المللی اکران می‌شود. انتظار می‌رود این فیلم پیش از آغاز اکرانش در آمریکا ۲۵ میلیون دلار بفروشد.

تاریخ اکران این فیلم سینمایی چندین بار به دلیل پاندمی ویروس کرونا عقب افتاد. این فیلم به عنوان بازگرداننده تجربه سینمایی شناخته می‌شود؛ چرا که بیشتر فیلم‌ها تاریخ اکران خود را عقب انداخته اند و سینماها محصول مهمی برای نمایش ندارند.

هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به نظر می‌رسد، کروز این روزها برای تولید فیلم سینمایی «ماموریت غیرممکن ۷» در اروپا حضور دارد. فیلمبرداری این پروژه در ایتالیا در ماه مارس به دلیل همه گیری کرونا متوقف شد. در ماه ژوئیه دولت انگلیس و تام کروز در مورد برنامه‌های احتمالی برای ادامه تولید فیلم‌ها صحبت کردند. او در تلاش است یک فیلم سینمایی را خارج از جوّ زمین بسازد.

خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->