«دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم
سرخط خبرها

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

  • کد خبر: ۴۰۵۸۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست
تام کروز با انتشار ویدئویی اعلام کرد به تماشای فیلم جدید کریستوفر نولان نشسته است. هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز،تام کروز به تازگی فیلمی را در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده که نشان می‌دهد، به همراه کارگردان مجموعه فیلم‌های «ماموریت غیرممکن» در یکی از نمایش‌های فیلم سینمایی «تنت» در لندن شرکت کرده است.

 

 

«تام کروز» به تماشای فیلم جدید «کریستوفر نولان» نشست

این فیلم که اثر جدید کریستوفر نولان است، این هفته در بازارهای بین المللی اکران شد و هفته آینده در سینماهای آمریکا نمایش داده می‌شود. تا روز جمعه فیلم سینمایی «تنت» در ۴۰ بازار بین المللی اکران می‌شود. انتظار می‌رود این فیلم پیش از آغاز اکرانش در آمریکا ۲۵ میلیون دلار بفروشد.

تاریخ اکران این فیلم سینمایی چندین بار به دلیل پاندمی ویروس کرونا عقب افتاد. این فیلم به عنوان بازگرداننده تجربه سینمایی شناخته می‌شود؛ چرا که بیشتر فیلم‌ها تاریخ اکران خود را عقب انداخته اند و سینماها محصول مهمی برای نمایش ندارند.

هیچ چیز مثل تایید فیلم توسط یکی از معروف‌ترین بازیگران جهان، برای صنعت سینما موثر نیست. تام کروز در حالی که ماسک زده بود، در یک ویدئوی ۳۴ ثانیه ای اعلام کرد دوباره به تماشای فیلم‌ در سینما نشسته است. او بازگشت مخاطبان به سینما را هم تبریک گفت.

به نظر می‌رسد، کروز این روزها برای تولید فیلم سینمایی «ماموریت غیرممکن ۷» در اروپا حضور دارد. فیلمبرداری این پروژه در ایتالیا در ماه مارس به دلیل همه گیری کرونا متوقف شد. در ماه ژوئیه دولت انگلیس و تام کروز در مورد برنامه‌های احتمالی برای ادامه تولید فیلم‌ها صحبت کردند. او در تلاش است یک فیلم سینمایی را خارج از جوّ زمین بسازد.

خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->