سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

ادای نذورات با خرید اینترنتی دام

  • کد خبر: ۴۰۷۳۱
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۹
ادای نذورات  با خرید اینترنتی دام
مردم در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، برای ادای نذورات، دام زنده ر ا به صورت اینترنتی خریداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا اکبر شاهی، مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا مراکز عرضه دام کاهش یافته است، گفت: خرید دام زنده به صورت اینترنتی هم فراهم شده و برخی شرکت‌ها اقدام به عرضه دام در سایت‌ها کرده اند که مردم می‌توانند برای جلوگیری از شیوع کرونا به جای حضور فیزیکی در مراکز عرضه، از این سایت‌ها خرید دام زنده انجام دهند.

 

وی با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در عرضه دام زنده، ادامه داد: در تهران ۳ مرکز برای عرضه حضوری دام تعیین و در استان‌ها نیز با اعمال محدودیت مراکز مشخص شده است.

 

مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه اگر مردم تمایل به حضور در مراکز عرضه دام دارند، باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند، ادامه داد: زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و همراه داشتن وسایل شخصی از جمله این دستور العمل‌ها است.

 

اکبرشاهی با اشاره به اینکه ممکن است پشم و یا پوست دام به ویروس آلوده باشد، گفت: باتوجه به این موضوع مردم به منظور جلوگیری از بیمار شدن از برقرار کردن تماس فیزیکی با دام و دست زدن به آن خودداری کنند.

 

به گفته این مقام مسئول، در مراکز عرضه دام، دامپزشکان بایدبه لحاظ بیماری‌های انگلی و دیگر مشکلات، تایید اولیه سلامت دام را صادر کنند که البته این تایید به معنای سلامت آن گوشت و کشتاری که انجام می‌شود نیست و این بخش باید در کشتارگاه‌ها و با نظارت دامپزشکان انجام شود.

 

مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی با تاکیدبر رعایت دستورالعمل‌های ارائه شده در خصوص کرونا و تایید سلامت دام توسط دامپزشکان اظهار داشت: دام باید از مناطق مشخص و تایید شده تامین و تاییدیه اولیه سلامت دام اعلام شود، همچنین معاینه و واکسن‌های دام نیز انجام شده باشد.

 

وی با بیان اینکه برای خرید اینترنتی از سایت‌های متعلق به شهرداری استفاده شود گفت: گروه‌های سیار سازمان دامپزشکی در خصوص خرید دام و ناظران سازمان در کشتارگاه‌ها قبل، حین و بعد از کشتار را نظارت می‌کنند.

 

اکبرشاهی با تاکید بر ضرورت ماندن ۲۴ ساعت گوشت دام پس از ذبح برای جلوگیری از انتقال بیماری کریمه کنگو، افزود: مساجد نیز برای ذبح دام، با ادارات شهرستان‌ها هماهنگی لازم را انجام دهند تا بتوانند گوشت سالم را دریافت کنند.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->