صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

جدایی دیاباته و قایدی، پشت پرده جدایی فرهاد مجیدی؟

  • کد خبر: ۴۰۷۵۸
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۷
  • ۱
جدایی دیاباته و قایدی، پشت پرده جدایی فرهاد مجیدی؟
استعفای فرهاد مجیدی فضای این باشگاه را در آستانه فینال جام حذفی به شدت تحت الشعاع قرار داده و شاید مدیران این باشگاه هرگز انتظار نداشتند مجیدی ناگهانی از سمتش کنار برود.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، حالا مدیران باشگاه استقلال باید در آستانه جام حذفی تدبیری در راستای انتخاب مربی بیندیشند. گفته می‌شود شاید مجید نامجو مطلق به جای مجیدی روی نیمکت استقلال بنشیند و مربیگری این تیم را در بازی فینال به عهده بگیرد، اما خبر‌هایی درباره بی میلی مطلق نیز به ادامه کار در استقلال نیز شنیده می‌شود. البته این پایان ماجرای حواشی اخیر استقلال در ساعات بعد از دربی نیست.
 
موضوع دیگری نیز به زودی باشگاه استقلال را با چالش مواجه خواهد کرد. از گوشه و کنار باشگاه استقلال شنیده می‌شود جدایی قطعی شیخ دیاباته و پیوستن به تیم‌های اروپایی و احتمالا ناتوانی باشگاه در مقابله با جدایی این بازیکن یکی از دلایل پنهان جدایی فرهاد از استقلال بوده است. درکنار شیخ گفته می‌شود ماجرای جدایی مهدی قایدی هم جدی است واین بازیکن به واسطه پیشنهاد‌های خوبی که دارد در آستانه پیوستن به دیگر تیم‌ها قرار گرفته است.
 
هرچند که قایدی با استقلال قرارداد دارد، اما احتمال اینکه مدیران استقلال با اخذ مبلغ قابل توجهی رضایتنامه این بازیکن را هم صادر کنند بسیار است. ظاهرا فرهاد که می‌بیند این بازیکنان نیز از استقلال جدا خواهند شد تصمیم گرفته قبل از فینال جام حذفی از سمتش کناره گیری کند تا حتی فصل بعد هم دراستقلالی نباشد که به احتمال زیاد دیاباته و قایدی را دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
0
0
خاک تو سرت اگه قائدی رو بدی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->