تکلیف لیگ یک و جام حذفی مشخص نیست

  • کد خبر: ۴۰۷۹۱۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵
تکلیف لیگ یک و جام حذفی مشخص نیست
درحالی که سازمان لیگ اعلام کرده بعد ازجام جهانی لیگ برتر را برگزار خواهد کرد، اما تکلیف لیگ یک و جام حذفی مشخص نشده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سازمان لیگ برتر فوتبال ایران بعد از کش و قوس‌های فراوان سرانجام اعلام کرد که قصد دارد ادامه مسابقات لیگ برتر را بعد از جام جهانی برگزار کند.

گرچه برگزاری مسابقات بعد از جام جهانی به زعم بسیاری از کارشناسان واهل فن شدنی نیست و احتمال آن بسیار اندک خواهد بود و به احتمال زیاد همین جدول فعلی لحاظ خواهد شد، اما مسئله مهم دیگر این است که سازمان لیگ از بیان اینکه چه سرنوشتی در انتظار لیگ یک و جام حذفی است، خودداری کرده است.

در همین راستا سازمان لیگ برتر فوتبال ایران هیچ اظهار نظر مشخصی نداشته در حالی که انتظار می‌رفت بعد از اینکه درباره چگونگی برگزاری مسابقات اظهار نظر شده، درباره سرنوشت لیگ یک و لی برتر نیز توضیحاتی داده شود.

سازمان لیگ تا کنون سکوت اختیار کرده که این موضوع می‌تواند مشکلاتی را برای فوتبال ایران ایجاد کند.

بدون شک اگر سازمان لیگ به دنبال لغو بازی‌های جام حذفی و یا لیگ یک باشد باید این موضوع به سرعت اعلام شود. اگر هم به دنبال برگزاری این مسابقات هستند باید تعیین تکلیف شود تا تیم‌ها تمرینات خود را شروع کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.