رونمایی از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه بایدو در مشهد

  • کد خبر: ۴۰۸۷۵۶
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
رونمایی از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه بایدو در مشهد
از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه بایدو در مشهد رونمایی و اولین دستگاه شارژ برقی خودرو بهره‌برداری شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی جمشیدی امروز، دوم اردیبهشت‌ماه، در مراسم رونمایی از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه بایدو و بهره‌برداری از اولین دستگاه شارژ برقی خودرو اظهار کرد: در روز جهانی زمین پاک قرار داریم. این رونمایی بالاتر از یک پروژه اجرایی و نشان‌دهنده رویکرد مدیریت شهری و توجه ویژه شهردار و اعضای شورا به موضوعات کاهش آلودگی هوا و هوای پاک است.

وی افزود: زمین تنها خانه مشترک ماست و تصمیمات امروز ما آینده آن را می‌سازد. روز جهانی هوای پاک مسیولیت مشترک همه مردم جهان را نسبت به زمین، محیط زیست و آینده نسل‌های بعد نشان می‌دهد.

جمشیدی با اشاره به رونمایی از ۵۱۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی بایدو تصریح کرد: تعداد دوچرخه‌های بایدو با این رونمایی به ۲۲۰۰ دستگاه می‌رسد که رشد ۵.۵ برابری در دوره ششم مدیریت شهری را نشان می‌دهد. تعداد ایستگاه‌های دوچرخه نیز به ۳۱۵ ایستگاه ارتقا خواهد یافت و رشد ۴.۵ برابری خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد ادامه داد: تعداد پارکینگ‌های رایگان عمومی دوچرخه نیز ۴ برابر شده و خانواده بایدو به ۸۹ هزار نفر رسیده که قرار است پرسنل شهرداری رایگان به مجموعت بایدو اضافه شوند که تعداد به بیش از ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شهر دوستدار دوچرخه به شهرداری مشهد واگذار شده است، عنوان کرد: تا الان تفاهم‌نامه‌هایی را با شهرداری شاهرود و زاهدان منعقد کردیم. این تغییر رویکرد مدیریت شهری به موضوعات بحران امروز کل جامعه کمک می‌کند. سال گذشته تنها ۲۷ روز هوای پاک داشتیم، اگر امروز برای هوای شهر تصمیمی نگیریم، هوای شهر برای آینده ما تصمیم می‌گیرد.

جمشیدی در خصوص بهره‌برداری از اولین ایستگاه شارژ خودروی برقی در پایانه پارکینگ آزادی گفت: در این خصوص در سال گذشته توجه ویژه‌ای شد. ایستگاه دوم در پارکینگ پرستار و ایستگاه سوم در پارکینگ خسروی را نیز ماه آینده بهره‌برداری خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد اضافه کرد: این نگاه توسعه‌ای ادامه دارد و تا پایان سال به بیش از ۱۰ ایستگاه شارژ خودروی برقی خواهیم رسید. شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی تلاش می‌کند در مسیر توسعه زیرساخت‌های نوین، کاهش آلودگی هوا و حرکت به سمت حمل‌ونقل هوشمند نقش‌آفرینی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.