به گزارش شهرآرانیوز، شهید «ماکان نصیری» دانشآموز ۷ ساله مدرسه شجره طیبه میناب، امروز به نمادی تبدیل شده برای همه مادرانی که فرزندان آنها در راه وطن به شهادت رسیدند و حتی اثری از پیکر آنها نیز پیدا نشد. ماکان امروز به نمادی مجسم از سبعیت و وحشیگری دشمنان ایران تبدیل شده و هر چند پیکر او پیدا نشد، اما در جغرافیایی به وسعت ایران به یادگار سپرده شد.
عصر امروز، پدر و مادر ماکان، زائر حرم مطهر رضوی بودند. آخرین بار، خرداد ماه سال گذشته بود که همراه ماکان، زائر امام رضا (ع) شده بودند و این، اولین سفری بود که ماکان همراه آنها نبود. همه جای حرم، خاطره آن سفر آخر و گشت و گذار ماکان در صحن و سرای امام مهربانی را برای آنها تداعی میکرد.
امروز آقا سیروس و آسیه خانم، پدر و مادر شهید ماکان نصیری، با عنوان «پدر شهید» و «مادر شهید» زائر امام رضا (ع) بودند. پدر، لنگه کفشی که تنها بازمانده از پیکر ماکان نصیری در حمله دشمن بود را در دست داشت و هنوز میشد بهت و حیرت را در کنار غم و اندوهی بیپایان در چهرهاش دید و مادر که تلاش میکرد خود را آرامتر نشان دهد، میگفت که به عنوان «مادر شهید» بودن افتخار میکند. هر چند که به قول خودش، چون طاقت نداشت پیکر پسر را به خاک بسپارد، خدا حرف او را شنید و اثری از پیکر فرزند شهیدش پیدا نکرد.
اینجا ببینید: