حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق
سرخط خبرها

فرمانده کل ارتش: توان رزمی و آمادگی پدافند هوایی در طول یک‌سال افزوده شده است

  • کد خبر: ۴۱۰۴۷
  • ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۱
فرمانده کل ارتش: توان رزمی و آمادگی پدافند هوایی در طول یک‌سال افزوده شده است
فرمانده کل ارتش با تاکید بر جایگاه رفیع پدافند هوایی در منطقه، گفت: پدافند هوایی کشور، به دستاورد‌های خوبی در زمینه‌های مختلف دفاع هوایی از جمله راداری، موشکی و سامانه‌های ارتباطی دست پیدا کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی روز دوشنبه همزمان با دهم شهریور روز پدافند هوایی به همراه دیگر فرماندهان و مسوولان بلندپایه ارتش با حضور در ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش، با سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی دیدار کرد.

فرمانده کل ارتش در این دیدار ضمن ارتباط تصویری برخط با مراکز فرماندهی کنترل پدافند هوایی در سراسر کشور، با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران با وفای ایشان، و گرامیداشت روز پدافند هوایی، خطاب به فرماندهان مناطق و گروه‌های پدافندی اظهارداشت: پدافند هوایی کشور در طول سال‌های پس از انقلاب و به ویژه پس از تشکیل قرارگاه پدافند هوایی در سال ۸۷ به دستاورد‌های خوبی در زمینه‌های مختلف دفاع هوایی از جمله راداری، موشکی و سامانه‌های ارتباطی دست پیدا کرده است.

موسوی افزود: در طول حدود یک سالی هم که از تشکیل نیروی پدافند هوایی می‌گذرد اتفاقات مبارکی در این نیرو رخ داده و به توان رزمی و آمادگی پدافند هوایی افزوده شده است.

وی با بیان اینکه پدافند هوایی ایران، جایگاه رفیعی در منطقه دارد، بر لزوم هم‌افزایی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

فرمانده پدافند هوایی کشور با قدردانی از زحمات کارکنان پدافند هوایی گفت: از همرزمان خود در پدافند هوایی در اقصی نقاط کشور که با تلاش شبانه‌روزی و اندیشه جهادی کار کرده‌اند تا این آمادگی و اقتدار برای دفاع از کشور عزیزمان حاصل شود قدردانی می‌کنم.

در این دیدار، سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی آجا، سرتیپ حسن شاه‌صفی جانشین معاون هماهنگ کننده ارتش، سرتیپ احمدرضا پوردستان رییس مرکز مطالعات راهبردی ارتش، سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش، دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش، سرتیپ قادر رحیم‌زاده جانشین قرارگاه پدافند هوایی کشور، سرتیپ رضا خرم‌طوسی مدیر عامل بنیاد تعاون آجا، سرتیپ محمد محمودی معاون اجرایی ارتش و سرتیپ مقدس معاون طرح، برنامه، بودجه و امور مجلس ارتش، حضور داشتند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->