آغاز طرح ملی ساماندهی مصارف کشاورزی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۱۰۵۸۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۹
آغاز طرح ملی ساماندهی مصارف کشاورزی در خراسان رضوی
طرح ملی ساماندهی مصارف کشاورزی با هدف کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی و افزایش بهره‌وری انرژی، با حضور حمیدرضا جانباز معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا و محمد اله‌داد سرپرست شرکت توانیر و با حضور برخط مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی در حاشیه این نشست اظهار کرد: این طرح در راستای تحقق تکالیف برنامه هفتم توسعه و با هدف کاهش ۱۵ میلیارد مترمکعب برداشت از منابع آب زیرزمینی و بهبود بهره‌وری انرژی در چاه‌های کشاورزی اجرا می‌شود.

وی افزود: طرح مذکور در چارچوب قانون اصلاح الگوی مصرف و با هدف ساماندهی، پایش و مدیریت مصرف در چاه‌های کشاورزی تدوین شده است.

خدابنده با اشاره به ابزار‌های اجرایی این طرح تصریح کرد: استفاده از سامانه «ساپاد» به‌عنوان بستر پایش و مدیریت، امکان رصد لحظه‌ای مصرف، کنترل اعتبار پروانه‌ها، نظارت بر قدرت قراردادی و هوشمندسازی چاه‌های کشاورزی را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: مقابله با تجاوز از قدرت پروانه‌ها، ارتقای راندمان پمپ‌های کشاورزی، توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در بخش کشاورزی و شناسایی چاه‌ها و انشعابات غیرمجاز از مهم‌ترین محور‌های اجرایی این طرح است.

گفتنی است؛ در این نشست، بر اجرای دقیق شیوه‌نامه‌ها، ایجاد اتاق پایش مشترک، بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند و تشدید نظارت بر مصارف نامتعارف و چاه‌های غیرمجاز تأکید شد. این طرح قرار است با هماهنگی شرکت‌های مادر تخصصی و شرکت‌های استانی صنعت آب و برق، گامی اساسی در حفاظت از منابع آب زیرزمینی و کاهش تلفات انرژی در بخش کشاورزی بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.