سند فرهنگ شهروندی بازنویسی می‌شود

  • کد خبر: ۴۱۷۸۵۲
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۴
سند فرهنگ شهروندی بازنویسی می‌شود
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از تلاش برای بازنویسی فرهنگ شهروندی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود نصرتی در جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور، از تدوین رویکردی نوین در عرصه سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی مدیریت شهری و روستایی خبر داد، رویکردی که با تکیه بر ظرفیت گسترده شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و شورا‌های اسلامی، به دنبال بازآفرینی فرهنگ شهروندی در سطح ملی است.

وی اعلام کرد: با موافقت شورای فرهنگ عمومی، نسخه جدید «سند فرهنگ شهروندی» بازنویسی می‌شود؛ این اقدام آغاز فصل نوینی در حکمرانی مشارکتی است.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: این سند راهبردی با تکیه بر ظرفیت شبکه مدیریت شهری و روستایی و مشارکت نخبگان، ظرف دو ماه آینده تدوین می‌شود.

نصرتی از اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان پشتوانه مالی برای تحول فرهنگی شهر‌ها و روستا‌ها خبرداد.

وی ادامه داد: امروز شبکه‌ای متشکل از ۱۴۵۸ شهرداری، ۳۹ هزار دهیاری و ۱۲۶ هزار عضو شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به عنوان بزرگ‌ترین بستر اجرایی حکمرانی اجتماعی و فرهنگی کشور ایفای نقش می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.