بیش از ۹۰٪ بلیت‌های لغوشده جنگ تعیین تکلیف شد | ۱۰٪ در انتظار استرداد

  • کد خبر: ۴۱۸۳۳۵
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۳
بیش از ۹۰٪ بلیت‌های لغوشده جنگ تعیین تکلیف شد | ۱۰٪ در انتظار استرداد
معاون سازمان هواپیمایی اعلام کرد که براساس آمار و مستندات بیش از ۹۰ درصد از بلیت پرواز‌های لغو شده در ایام جنگ تعیین تکلیف شده و ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز کسانی هستند که به دلایل مختلف (جابه جایی بلیت به یک زمان دیگر) اقدام به آغاز فرآیند استرداد بلیت‌های خود نکرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، با شروع جنگ تحمیلی سوم از ۹ اسفند ۱۴۰۴، آسمان کشور مسدود و تمامی پرواز‌ها به مقاصد مختلف داخلی و خارجی لغو شد. این محدودیت پرواز تا اواخر فروردین ماه ادامه داشت تا اینکه سرانجام سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای از صدور مجوز پرواز‌های مسافری از ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ خبر داد.

سازمان هواپیمایی کشوری در جریان کنسلی پرواز‌ها طی بخشنامه‌های متعددی به آژانس‌های مسافرتی و شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد که در اسرع وقت وجوه بلیت پرواز‌های لغو شده را به مسافران بازگردانند.

در اواسط اردیبهشت‌ماه نیز ابوذر شیرودی رییس سازمان هواپیمایی کشوری از بازگشت وجوه بیش از ۷۰ درصد از مبالغ بلیت پرواز‌های لغو شده در ایام جنگ به اشکال مختلف به مسافران خبر داد و گفت که این بازگشت به‌گونه‌ای است که برای خریداران آنلاین، اعتبار مربوطه به حساب کاربری یا کیف پول آنان افزوده یا به‌صورت نقدی مسترد شده است.

شیرودی همچنین از برخورد قضایی با متخلفان خبر داده و گفته بود که تعدادی از شرکت‌های خدمات مسافرتی که با وجود دریافت کامل وجه بلیت، اقدامی برای استرداد انجام نداده‌اند، به مراجع قضایی معرفی شده‌اند. علاوه بر این، به تمامی شرکت‌های هواپیمایی اخطار داده شده است که حداکثر ظرف دو روز کاری نسبت به بازپرداخت کامل بلیت‌های چارتری اقدام کنند؛ در غیر این صورت، پرونده آنها برای رسیدگی قضایی ارجاع خواهد شد.

این اظهارات در حالی است که اخیرا رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران اعلام کرد، تاکنون متولیان ایرلاین‌های هواپیمایی و برخی مراکز اقامتی برای بازگشت هزینه‌های پرواز و هتل‌های کنسل شده به مردم اقدامی نکرده‌اند و به دلیل نبود یک مرجع واحد رسیدگی به شکایات، آمار دقیقی از مطالبات مردم در دست نیست، اما در خوش‌بینانه‌ترین حالت، حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان از پول مردم بابت کنسل شدن پرواز و هزینه‌های اقامت در اختیار ایرلاین‌ها، مراکز اقامتی و ... مانده است که باید هرچه سریع‌تر به آنها بازگردد.

در این راستا حمیدرضا صانعی معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی در پاسخ به اینکه تاکنون چند درصد وجوه پرواز‌های لغو شده به حساب مسافران واریز شده است، اظهار کرد: طبق آمار و مستنداتی که شرکت‌های هواپیمایی ارائه می‌دهند بیش از ۹۰ درصد از بلیت‌ها تعیین و تکلیف شده است.

وی افزود: ۱۰ درصد باقی‌مانده نیز کسانی هستند که به دلایل مختلف (جابه جایی بلیت به یک زمان دیگر) اقدام به آغاز فرآیند استرداد بلیت‌های خود نکرده‌اند.

معاون سازمان هواپیمایی تصریح کرد: حدود ۳۰۰۰ شکایت هم در بازوی پیام‌رسان بله سازمان هواپیمایی ثبت شده که برخی از آنها به سرانجام رسیده و برخی دیگر نیز در دست پیگیری است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.