موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

گروه «ستاره هشتم» برای اجرا در برنامه عصر جدید راهی تهران شدند

  • کد خبر: ۴۱۹۳۰
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
  • ۱
گروه «ستاره هشتم» برای اجرا در برنامه عصر جدید راهی تهران شدند
دختران ورزشکار مشهدی تیم «ستاره هشتم» برای حضور در مرحله نیمه‌نهایی برنامه تلوزیونی عصر جدید راهی تهران شدند
مژده رنگیان | شهرآرانیوز - گروه ورزشی «ستاره هشتم» با حضور دختران مشهدی برای حضور در نیمه‌نهایی مسابقه استعدادیابی کشوری راهی تهران شدند. دهم خرداد بود که اجرای متفاوت دختران قهرمان مشهدی در برنامه استعدادیابی تمام نگاه‌ها را به‌سمت گروه «ستاره هشتم» جلب کرد؛ گروهی متشکل از ۱۹ دختر قهرمان ورزشکار که در رشته‌های مختلف ورزشی همچون ژیمناستیک، ووشو، طناب‌زنی و رزمی فعالیت می‌کنند و توانستند در نمایشی دیدنی بلیت طلایی و صعود مستقیم به نیمه‌نهایی را از داوران این مسابقه دریافت کنند. حالا این گروه با گذشت حدود ۱۰۰ روز پس از این اجرا و انجام تمرینات، دوباره راهی تهران شدند تا برای ضبط مرحله نیمه‌نهایی این برنامه پرطرف‌دار تلویزیون آماده شوند.
 
از زمان پشت‌سر‌گذاشتن موفق مرحله مقدماتی و از‌سرگیری تمرینات مرحله نیمه‌نهایی، تغییرات روبه‌جلویی در این گروه صورت گرفت که مهم‌ترین آن‌ها رونمایی از سالن اختصاصی ستاره هشتم بود که در صفحه اینستاگرامی این گروه منتشر شد و یکی از دغدغه‌های مهم هر تیم ورزشی یعنی سالن و محل تمرین حل شد. آن‌ها در این مدت برای پیشرفت و داشتن اجرایی تأثیرگذار در مرحله حساس نیمه‌نهایی از بهترین‌های مشهد در رشته‌های مدنظر دعوت کردند تا در راه موفقیت از آن‌ها استفاده کنند. در فصل دوم برنامه عصر جدید از بین ۱۴۰ شرکت‌کننده ۳۸ شرکت‌کننده از مقدماتی به مرحله دوم صعود کردند و فقط ۵ شرکت‌کننده توانستند با زنگ طلایی داوران به نیمه‌نهایی راه پیدا کنند که یکی از آن‌ها گروه ستاره هشتم بود.
 
سال گذشته و در دور اول، گروه ورزشی «پسران خورشید» از مشهد در این رقابت استعدادیابی شرکت کرده بود که شگفتی‌ساز شد و تا فینال پیش رفت و در این فصل نیز دختران مشهدی نماینده این شهر هستند تا بتوانند به جایگاه برتر دست یابند. در مرحله نخست، ۱۹ دختر قهرمان مشهدی در این گروه حضور داشتند. هرکدام از بچه‌های گروه سال‌هاست که به‌صورت حرفه‌ای ورزش را دنبال می‌کنند و همگی مدال‌ها و عناوین متعددی دارند؛ از مدال آسیایی تا قهرمانی کشور و استان. اما هیچ‌وقت میدان بزرگی برای دیده‌شدن و نشان‌دادن توانایی‌ها در اختیار این دختران قرار داده نشده بود و حالا سودای بالا‌رفتن پرچم شهرشان و دیده‌شدن سال‌ها تلاش، آن‌ها را همدل کرده تا دست به کار بزرگی بزنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
0
سلام عالی بودید براتون آرزو موفقیت دارم
من آرزومه که عضوی از گروه شما باشم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->