کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای ۸۵ پروژه شهری در مناطق کم برخوردار مشهد

  • کد خبر: ۴۲۰۳۳
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۴
اجرای ۸۵ پروژه شهری در مناطق کم برخوردار مشهد
شهردار مشهد از اجرای ۸۵ پروژه شهری در نواحی پیرامونی و کم برخوردار مشهد خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی، در دومین نشست مردمی با ساکنان شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر گفت: یکی از مشکلات موجود در مسیر ساماندهی این دو شهرک، نبود طرح تفصیلی است، برای رفع این مشکل طرح تفصیلی شهرک شهید رجایی و شهید باهنر را به صورت بخشی از جنوب بولوار حر، شرق مهریز تا پایان محدوده شهری آماده و برای تصویب در کمیسیون ماده پنج مطرح کردیم که خوشبختانه در این کمیسیون نیز به تصویب رسید.
 
شهردار مشهد ادامه داد: با توجه به این موضوع اکنون برای بازگشایی معابر و ارائه خدمات پایه در شهرک‌های شهید باهنر و شهید رجایی مشکلی نداریم.

وی افزود: توافق با آستان قدس رضوی برای احداث بوستان ۷۰ هکتاری در محدوده شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر نیز انجام شد.
 
کلائی خاطر نشان کرد: زمین مورد نیاز برای اجرای خط۴ قطار شهری و اتصال آن به این دو شهرک تامین و شفت ورودی دستگاه حفار و پایانه مشترک خط چهار مترو، اتوبوس و تاکسی در شهرک باهنر احداث خواهد شد.

وی افزود: در مجموع برای ساماندهی مناطق پیرامونی و کم برخوردار شهر به ویژه شهرک‌های شهید رجایی و شهید باهنر ۸۵ پروژه بزرگ و کوچک تعریف کرده‌ایم که به زودی از آن‌ها رونمایی کرده و به مرور این پروژه‌ها را با همکاری سایر دستگاه‌ها اجرایی خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->