واکنش وزارت خارجه یمن به حملات موشکی ایران: اسرائیل فقط زبان زور را می فهمد

  • کد خبر: ۴۲۰۴۷۲
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۰
واکنش وزارت خارجه یمن به حملات موشکی ایران: اسرائیل فقط زبان زور را می فهمد
وزارت امورخارجه دولت مستقر در صنعای یمن که مورد حمایت انصارالله است، در بیانیه‌ای از عملیات موشکی ایران علیه اسرائیل حمایت کرد و آن را پاسخی به حمله تل آویو به بیروت و ادامه اقدامات نظامی این رژیم علیه لبنان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است که حمله ایران در واکنش به هدف قرار گرفتن پایتخت لبنان انجام شده و نشان می‌دهد که اسرائیل فقط زبان زور را می‌فهمد.

وزارت خارجه امور یمن همچنین اعلام کرد که این عملیات، معادله «اتحاد و یکپارچگی میدان‌های نبرد علیه رژیم صهیونیستی را تقویت کرده و معادله تجاوزی که رژیم صهیونیستی به دنبال آن بود که آن را تحکیم ببخشد، نقش بر آب کرده است.

این وزارتخانه ضمن هشدار نسبت به هرگونه تشدید تنش از سوی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که محور جهاد، مقاومت و قدس در هماهنگی مداوم رای مقابله با هرگونه تحولات احتمالی هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.