بازی را باختی داور رئیس هیئت‌مدیره باشگاه استقلال: حاضریم اسکواد فنی و بازیکنان را با ۱۲۰۰ میلیارد تومان ببندیم ۳۲ فرنگی کار در اردوی تیم ملی نارضایتی ساپینتو از وضعیت پست شماره یک استقلال| بدون دروازه‌بان تخصصی! مهرداد محمدی: در کوچه و خیابان که مصدوم نشدم! آژیرخطر در خط حمله استقلال به صدا در آمد سردار، مترجم جدید پرسپولیس مهاجمان استقلال راهی ازبکستان شدند تاریخ و ساعت بازی ایران و لهستان در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | تلاش برای صعود احتمال بازگشت نیک نفس به استقلال هاشمیان: کنار گواردیولا به مربیگری علاقه‌مند شدم برنده‌ها و بازنده‌های بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها ناصحی: پنالتی خراب شد، استادیوم دور سرم چرخید وساطت برای بازگشت سیدحسین حسینی به استقلال مشهد لیگ برتری می‌شود؟ | احتمال انتقال باشگاه ورزشی پیکان تهران به مشهد اقبالی چطور چلسی را قهرمان جهان کرد؟ میرزایی‌راد موافقت مرمت سالن مهران را از دنیامالی گرفت
سرخط خبرها

سرنوشت مربیگری استقلال در دست نامجو مطلق

  • کد خبر: ۴۲۰۷۵
  • ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۵
سرنوشت مربیگری استقلال در دست نامجو مطلق
فرصتی طلایی نصیب مجید نامجومطلق شده تا با ارائه عملکردی مناسب در آسیا، به عنوان سرمربی در استقلال به کارش ادامه دهد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، مجیدی نامجو مطلق درحالی که باشگاه استقلال با محمودفکری، مهدی پاشازاده و حتی رسول خطیبی مذاکراتی برای حضور موقت در لیگ قهرمانان آسیا داشت، سرانجام به عنوان مربی موقت استقلال برگزیده شد.
 
این انتخاب باشگاه استقلال را وارد جریان تازه‌ای از احتمالات کرده است. اگر نامجو مطلق برای بازگشت به مدیران باشگاه استقلال پاسخ مثبت نمی‌داد هرگز این احتمالات دور وبراستقلال را احاطه نمی‌کرد، اما حالا با بازگشت او می‌شود وضعیت تازه‌ای را در ذهن متصور بود. اگر نامجو مطلق درلیگ قهرمانان آسیا نتیجه بگیرد و با استقلال از مرحله گروهی بالا برود و از آن سو حضور استراماچونی نیز در استقلال به کلی منتفی شود و مسئولان ورزش اجازه ندهند این مربی به ایران بازگردد، می‌شود تداوم حضور مطلق را در استقلال متصور بود.
 
نتیجه گیری نسبی مطلق با استقلال نیز ممکن است منجر به تداوم حضور این مربی در استقلال شود وحتی مدیران باشگاه استقلال را نیز متمایل به ادامه کار با این گزینه کند. گفته می‌شود در نشستی که امروز در باشگاه استقلال میان سعادتمند و مطلق برگزار شده سیگنال‌هایی به این مربی داده شده که اگر در لیگ قهرمانان آسیا نتیجه بگیرد و استراماچونی هم نیاید، او در لیگ بیستم به عنوان سرمربی در استقلال خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->