علی الهی در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین داده هواشناسی از امروز تا روز دوشنبه هفته آینده بهویژه از بعدازظهر روز شنبه با شدت ضعف پدیده غالب در نوار شرقی، نیمه جنوبی و نواحی بادخیز استان وزش باد، گاهی شدید همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میگردد.
وی افزود: همچنین از اواسط روز شنبه تا دوشنبه در نیمه شمالی استان افزایش ابر و به ویژه در ارتفاعات این نیمه بارش باران به صورت رگبار و رعد و برق و ایجاد روانآب دور از انتظار نیست که در این خصوص هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده است.
کاشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، ادامه داد: روند افزایش دمای هوا تا ابتدای هفته آینده ادامه دارد و طی روز شنبه هفته آینده دما در برخی مناطق گرمسیر به بالاتر از ۴۰ درجه خواهد رسید و دمای مشهد به ۳۹ تا ۳۹ درجه خواهد رسید.
الهی در نهایت اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، شهرستان قوچان با ۱۲ درجه خنکترین و سرخس با ۳۸ درجه گرمترین نقاط استان بودهاند. نوسانات دمایی مشهد طی این مدت بین ۱۷ و ۳۲ درجه بوده است که امروز در گرمترین ساعات به ۳۳ و در خنکترین ساعات به ۲۰ درجه خواهد رسید.