در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه
سرخط خبرها

آلرژی پاییزی از چه زمانی آغاز می شود؟

  • کد خبر: ۴۲۱۹۵
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۶
آلرژی پاییزی از چه زمانی آغاز می شود؟
یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد خشک مزاج در فصل پاییز در معرض بیماری هستند، گفت: ورزش کردن، رژیم غذایی و پرهیز غذایی مناسب می‌تواند از بیماری‌های این فصل در این افراد جلوگیری کند.
به گزارش شهرآرانیوز، الهام اختری در خصوص باید‌ها و نباید‌های فصل پاییز گفت: از نیمه‌های شهریور به بعد و گاهی هم از اول شهریور باد‌های پاییزی شروع می‌شوند، تغییر دما و تغییر فصل خودش را نشان می‌دهد.

وی گفت: در فصل پاییز دو عامل باعث بروز بیماری می‌شوند، یکی خشکی فصل پاییز است که در افرادی که مزاج خشک دارند خودش را نشان می‌دهد و دیگری اختلاف درجه حرارتی که در طی روز ایجاد می‌شود. سرمای شبانگاهی با میانه روز اختلاف دما دارد و ایجاد باد پاییزی نیز عاملی است که به آن کمک می‌کند تا در افراد خشک مزاج بیماری ایجاد شود.

این متخصص طب سنتی افزود: اگر به این دو عامل در فصل پاییز توجه داشته باشیم، می‌توانیم از رخداد بیماری‌هایی مانند وسواس، افسردگی، اگزما، حساسیت، سینوس، خشکی چشم، یبوست، شکنندگی پوست و ناخن جلوگیری و آن‌ها را کنترل کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا افرادی که مزاج‌تر دارند نیز در معرض بیماری‌های فصل پاییز هستند یا خیر، گفت: معمولاً خشکی پاییز و اختلاف درجه حرارت در افرادی که مزاج گرم و‌تر یا سرد و‌تر دارند ایجاد مشکل نمی‌کند.

اختری در خصوص علائم مزاج خشک در فصل پاییز گفت: شکنندگی ناخن و پوست، ترک خوردن لب‌ها، خون دماغ شدن، یبوست، خشکی چشم، به سختی به خواب رفتن و چند بار تا صبح بیدار شدن و … مشخص کننده این است که فرد مزاج خشک دارد.

وی همچنین در مورد اقداماتی که باید انجام دهیم تا در معرض بیماری قرار نگیریم، گفت: وقتی فصل در حال تغییر است، باید افراد تحرک و ورزش بیشتری نسبت به فصل تابستان داشته باشند، بنابراین ورزش کردن یکی از مواردی است که از رخداد بیماری در فصل پاییز جلوگیری می‌کند.

به گفته اختری، همچنین باید لباس مناسب برای هوای سرد همراه داشته باشیم و در رژیم غذایی‌مان نیز یکسری نباید‌های اصلی وجود دارد که باید آن‌ها را رعایت کنیم.

این متخصص طب سنتی تأکید کرد: پرهیز از مصرف بسیاری از تُندی‌ها مانند زنجبیل، سیر و پیاز و ادویه تند، پرهیز از مصرف بسیاری از ترشی‌ها (سرکه)، پرهیز از مصرف شوری‌ها مانند پنیر لیقوان، از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی گفت: از سوی دیگر یکسری باید‌های مواد غذایی نیز باید برای افرادی که در معرض خشکی مزاج هستند وجود دارد که انتخاب‌های اصلح محسوب می‌شوند، چرا که این دسته از مواد غذایی، رطوبت رسان‌های خوبی برای بدن هستند. در میوه‌ها، مصرف انار شیرین، انگور، سیب، گلابی، انجیر تازه، در تنقلات برگه زردآلو، برگه هلو، انجیر خشک یا خیس خورده در گلاب، در آب میوه‌ها نیز آب سیب طبیعی، آب هویج تازه، آب انار شیرین توصیه می‌شود که مرطوب کننده‌های خوبی محسوب می‌شوند.

این متخصص طب سنتی در مورد مصرف غذا‌های مناسب برای مزاج خشک نیز گفت: مصرف انواع شوربا، کشک و مرغ، ماءالشعیر، انواع سوپ جو، خورشت خلال، فسنجان بادام، شله زرد، فرنی، شیربرنج، مرسع پلو و شیر بادام، هویج پلو، خورشت هویج، تاس کباب به، خورشت به و آلوبخارا نیز در فصل پاییز برای افرادی که مزاج خشک دارند، توصیه می‌شود.
 
مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->