نکات کاربردی برای مصرف درست مکمل‌های دارویی اصلاح احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان وزارت کشور به زودی انجام می‌شود پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور احتساب خدمت در جبهه به عنوان مشاغل سخت و زیان‌آور و اصلاح حکم بازنشستگی بازنشستگان + نحوه برخورداری تاریخ واریز حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) بازنشستگی «مشاغل سخت» را سخت‌تر نکنید! | تعیین سقف سنی برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور آبله مرغان در بزرگسالان | خطرناک و شدیدتر از کودکان توصیه‌های مراقبتی برای حفظ سلامت گروه‌های آسیب‌پذیر در پیاده روی اربعین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های گوارشی در اربعین | هنگام مسمومیت چه کنیم؟ تازه‌ترین توصیه‌های پزشکی برای کنترل لک‌های پوستی درمان ریشه‌ای آسم | راهکاری متفاوت از طب ایرانی پلیس مشهد راز خیانت خانوادگی را فاش کرد | سارق طلاهای ۲۵۰ میلیونی، خواهرزاده مالباخته بود! انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند
سرخط خبرها

تصمیم یک دانش آموز برای کاشت یک میلیارد درخت در جهان | به خاطر سیاره‌ خودمان درخت بکاریم

  • کد خبر: ۴۲۲۴۳
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
تصمیم یک دانش آموز برای کاشت یک میلیارد درخت در جهان | به خاطر سیاره‌ خودمان درخت بکاریم
فِلیکس فینکباینِر پروژه‌ی «به خاطر سیّاره‌ی خودمان درخت بکاریم» با شعار «حرف زدن بس است. درخت کاشتن را شروع کنید.» کارش را آغاز کرد و تا حالا روی هم رفته موفّق شده است یک میلیارد درخت بکارد.
ریحانه صادقی | شهرآرانیوز؛ در سال ۲۰۰۷، وقتی فِلیکس فینکباینِر نه ساله بود، معلّمش از او خواست گزارشی درباره‌ی تغییرات آب وهوایی کره‌ی زمین بنویسد. زمانی که فلیکس برای نوشتن این گزارش اطّلاعات جمع آوری می‌کرد، به داستان زنی به نام وانگاری ماتای برخورد، زنی کنیایی که طرح کاشتن ۳۰ میلیون درخت را داده بود. ماتای آغازگر پویش «چند میلیارد درخت» در سازمان ملل (UN) بود.
 
فلیکس تحت تأثیر این ماجرا قرار گرفت. او به هم کلاسی هایش در آلمان گفت: «بیایید یک میلیون درخت در تمام کشور‌های جهان بکاریم!» ۲ ماه بعد، او پروژه‌ی درخت کاری خودش را با نام «به خاطر سیّاره‌ی خودمان درخت بکاریم» آغاز کرد.‌
می‌دانیم که دی اکسیدکربن یکی از گاز‌های آلوده کننده‌ی هوا و یکی از دلایل تغییرات آب وهوایی کره‌ی زمین است. درخت‌ها این گاز را از هوا جمع آوری و در خود ذخیره می‌کنند. وقتی درخت‌ها را قطع می‌کنیم، کربن ذخیره شده در آن‌ها دوباره آزاد و وارد هوا می‌شود، امّا وقتی درخت می‌کاریم، دی اکسیدکربن بیشتری از هوا خارج می‌شود.
 
فلیکس به مدارس دیگر رفت و بچّه‌های بیشتری را به انجام این کار تشویق کرد. شبکه‌های خبری از طرح فلیکس باخبر شدند و داستانش را به گوش همه رساندند. ۳ سال پس از زمانی که فلیکس اوّلین بار ایده‌ی خود را مطرح کرد، پروژه‌ی «به خاطر سیّاره‌ی خودمان درخت بکاریم» موفّق به کاشتن یک میلیون درخت شد.

به اشتراک گذاشتن این ایده شاید به اندازه‌ی خود درخت کاری اهمّیّت داشته باشد. این گروه امیدوار است دانش آموزان فقط به کاشتن درخت بسنده نکنند، بلکه سراغ بزرگ تر‌ها در دولت و کسب وکار‌های بزرگ بروند و بکوشند درخت‌های بیشتری کاشته شود.
 
البتّه این کار ساده‌ای نیست. مثلاً فلیکس یک بار به سراغ کارخانه‌های بزرگ شکلات سازی رفت و از آن‌ها خواست بخش کوچکی از پولی را که از فروش شکلات به دست آورده اند صرف کمک به کاشتن درختان کنند. صاحبان این کارخانه‌ها فقط به او خندیدند. این رفتار آن‌ها باعث شد فلیکس برود و برای خود همراهانی پیدا کند تا به او کمک کنند خودش شکلاتی بسازد که به کره‌ی زمین هم آسیبی نزند. شکلات او در آلمان پرفروش شد و با درآمد حاصل از فروش هر ۵ تا از آن، یک درخت کاشته می‌شود.
 
فلیکس حالا بیست ویک ساله است و پروژه‌ی او حالا ۷۰۰۰۰ عضو جوان در ۷۶ کشور جهان دارد. در سال ۲۰۱۵ این پروژه یک تکّه زمین صدوسی وپنج کیلومترمربعی در شبه جزیره‌ی یوکاتان در مکزیک خریداری کرد که بیشتر درختانش قطع شده بودند، امّا این گروه تا حالا ۳ میلیون درخت در این تکّه زمین کاشته است.

پروژه‌ی «به خاطر سیّاره‌ی خودمان درخت بکاریم» با شعار «حرف زدن بس است. درخت کاشتن را شروع کنید.» کارش را آغاز کرد و تا حالا روی هم رفته موفّق شده است یک میلیارد درخت بکارد. این گروه حالا یک هدف جدید دارد. آن‌ها می‌خواهند تعداد درخت‌هایی را که کاشته اند به یک تریلیون برسانند.
منبع:News For Kids
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->