سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند
سرخط خبرها

مروری کوتاه بر فعالیت‌های وزیر جوان که پشت در پاستور مانده است

  • کد خبر: ۴۲۲۸۳
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
مروری کوتاه بر فعالیت‌های وزیر جوان که پشت در پاستور مانده است
محمد‌جواد آذری‌جهرمی، وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات، به‌علت سنش نمی‌تواند نامزد ریاست جمهوری شود و انگار چندان از این مسئله خرسند نیست.
محمدناصر حق‌خواه | شهرآرانیوز؛ محمدجواد آذری‌جهرمی کشنده بار سنگینی از القاب و البته حواشی بسیار است. از این «جوان‌ترین وزیر تاریخ جمهوری اسلامی» و «اولین وزیر دهه شصتی» علاوه بر این ۲ لقب چیز‌های زیادی در این ۳ سال وزارت دیده‌ایم که نوشتن از او را توأم آسان و سخت می‌کند. مسئله‌ای که بازار خیلی از حواشی و گمانه‌زنی‌ها و انتقاد‌ها را برای او داغ می‌کند، شکل خاص ارتباطش با مردم در فضای مجازی است.
 
وزیری که می‌خواهد نماد دفاع از فضای مجازی در برابر محدودیت‌ها باشد، اما هنگام ضرورت و در لحظات تصمیم‌گیری مهم کمتر توانسته است روبه‌روی تصمیمات گرفته‌شده، بایستد. در نظر‌های اینستاگرام، مردم او را حاجی صدا می‌کنند و او هم با همین لفظ جوابشان را می‌دهد، از کل‌کل‌های گاهی عجیب فوتبالی در حد لنگ و کیسه گفتن تا جواب‌های طنازانه به بعضی حرف‌های زشت و توهین‌ها و پذیرفتن دعوت یک نفر در نظر‌ها و رفتن به خانه‌اش برای خوردن آب‌دوغ‌خیار، رفتار‌های عجیب وزیر جوان همیشه جلب نظر کرده است.
 
آذری‌جهرمی جزو معدود مسئولان رده بالای نظام است که از خود و خانواده‌اش عکس‌هایی از لحظات شخصی منتشر و سعی می‌کند به این طریق راه گفتگو و تعامل با مردم را باز کند و البته بعضی وقت‌ها گاف‌های مدیریتی و تبلیغاتی هم می‌دهد، مثل طرح غیرمنتظره‌اش که یک هفته گمانه‌زنی و پیش‌بینی و هیجان را با یک پهباد پستی هوا کرد! آذری‌جهرمی البته بعضی جا‌ها روبه‌روی قلدری اپراتور‌ها و تعرفه‌های عجیبشان ایستاده است و معمولا از کار‌هایی که می‌کند گزارش‌هایی به مردم می‌دهد که جدا از خوب یا بد عملکرد او، نشانه خوبی از تعامل با مردم است.

اما مجموع این حواشی و حرف‌وحدیث‌ها همیشه با یک برچسب کنار گذاشته شده است، او می‌خواهد رئیس‌جمهور شود! البته چند ماهی است همه فهمیده‌اند که از نظر سنی آذری‌جهرمی چند ماهی برای رئیس‌جمهورشدن کم دارد و اصلا از نظر قانونی نمی‌تواند نامزد ریاست‌جمهوری شود. خود جهرمی هم معمولا این گمانه‌زنی‌ها را رد می‌کند و در آخرین گفت‌وگوی تلویزیونی‌اش در شبکه تهران هم بعد از اصرار مجری گفت که هیچ‌گاه برنامه‌ای نداشته است و فعلا هم برنامه‌ای برای ریاست‌جمهوری ندارد، اما آدم‌های دیگری که گاهی خودشان قصد ریاست‌جمهوری دارند، تمام تلاششان را می‌کنند تا من موفق نشوم، چون بازشدن بحث ریاست‌جمهوری حسادت‌برانگیز است. اما در پایان حرف‌های جهرمی و وقتی مجری با تأکید پرسید که پس شما برنامه‌ای ندارید؟ او گفت تا حالا برنامه‌ای نداشته‌ام، اما مجلس هم دارد قانونی می‌گذارد که حداقل سن برای ریاست‌جمهوری ۴۵ سال باشد.
 
جهرمی بعد هم به‌شوخی گفت که پیامبر در چهل‌سالگی مبعوث شد، اما می‌خواهند برای ریاست‌جمهوری شرط ۴۵ سال بگذارند. این شوخی و کنایه و تأکید روی اینکه تا حالا برنامه نداشته‌ام، باز این گمانه‌زنی را تقویت کرد که آذری‌جهرمی شاید هم در پس‌ذهنش برای ریاست‌جمهوری برنامه‌ای داشته باشد و می‌خواهد همه راه‌ها به رویش بسته نشود و این مدل صحبت‌ها هم موردی باشد تا شاید راه او به پاستور این‌بار نه به‌عنوان وزیر که به‌عنوان رئیس‌جمهور باز شود. به هر حال در این چند ماه باقی‌مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری، می‌شود منتظر خیلی اتفاقات بود!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->