به گزارش شهرآرانیوز، از دیدگاه طب سنتی، تغذیه در پیشگیری از اضطراب و اختلالات خلقی نقش ویژهای دارد؛ یک رژیم غذایی مبتی بر تعادل، تنوع و تناسب، میتواند کنار رعایت اصول سهگانه بهداشتی شامل شست وشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به کاهش استرس افراد در دوران پاندمی کرونا کمک کند.
در این مطلب به چند نکته ساده طب سنتی برای کاهش اضطراب و افسردگی و افزایش نشاط پرداخته ایم.
پرهیزها:
مصرف انواع ترشیجات، غذاهای مانده، فریزری و سرخ شده و مصرف طولانیمدت غذاهایی که موجب افزایش سودا در بدن میشوند از قبیل بادنجان، عدس، گوشت گاو، قارچ، ادویهجات (بهخصوص فلفل) و غذاهای نفاخ در مبتلایان به افسردگی و اضطراب توصیه نمیشود.
توصیه ها:
مصرف انواع سوپهای ساده بهخصوص سوپ جو با سبزیجات معطر مانند گشنیز و ریحان و ادویههایی مانند زیره، آویشن، دارچین، زعفران و زنجبیل
مصرف آبگوشت تهیهشده با گوشت گوسفندی، پیاز، نخود و سبزیجاتی مانند شوید، آویشن، زیره، دارچین، زعفران، هل، زنجبیل
مصرف فرنی با پودر بادام، حریره بادام، شلهزرد با خلال بادام و شیربرنج با عسل در افرادی که قند خون بالایی ندارند باعث کاهش استرس فرد میشود.
نوشیدنی ها:
بهجای چای سیاه بهتر است از دم کرده گلگاوزبان و دمنوش بابونه استفاده شود.
مصرف آب سیب طبیعی، شیرپسته، شیرفندق، عرق بیدمشک، دمنوش بادرنجبویه، شربت نارنج یا بالنگ و شربت زعفران نیز میتواند بسیار کمک کننده باشد و به بهبود مشکلات خلقی نظیر استرس و افسردگی کمک کند.
منبع:تسنیم