سخنگوی وزارت خارجه بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ را شرم‌آور توصیف کرد

  • کد خبر: ۴۳۲۸۱۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۸
سخنگوی وزارت خارجه بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ را شرم‌آور توصیف کرد
سخنگوی وزارت خارجه نوشت: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ غیرقانونی هیات‌ حاکمه این کشور علیه ملت ایران و جنایات جنگی ارتکابی، شرم‌آور است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی در پیامی در شبکه ایکس در خصوص جلسه استماع کنگره آمریکا درباره عملکرد وزیر جنگ این کشور در جنگ تحمیلی علیه ایران که روز سه‌شنبه، ۳۱ تیر، برگزار شد و صرفا بر هزینه‌های مالی جنگ متمرکز بود، نوشت: شرم‌آور است که در جریان جلسه استماع کنگره آمریکا راجع به عملکرد وزیر جنگ این کشور در جنگ علیه ملت ایران، حتی یک سوال درباره ابعاد انسانی این جنگ بیرحمانه مطرح نشد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه همه می‌دانند که تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران یک جنگ غیرقانونی همراه با موارد بی‌شماری از جنایات جنگی از جمله جنایات میناب و لامرد بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.