استعلام آسانی مثبت شد | ستاره استقلالی مشکلی برای همکاری با آبی‌ها ندارد

  • کد خبر: ۴۳۳۲۵۲
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۰
استعلام آسانی مثبت شد | ستاره استقلالی مشکلی برای همکاری با آبی‌ها ندارد
مدیران باشگاه استقلال در مورد وضعیت حقوقی برای عقد مجدد قرارداد با یاسر آسانی و همکاری با او برای فصل جدید استعلام گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که یاسر آسانی دیروز برای تمرین مجدد و ادامه قرارداد با استقلال به تهران امده است، باشگاه استقلال برای اطمینان از وضعیت حقوقی فسخ یک‌طرفه قرارداد این بازیکن، از وکلای ایتالیایی خودش که وکیل دیدیه اندونگ هم هست، استعلام گرفته است.

بر اساس این استعلام، وکلای اندونگ به باشگاه استقلال اعلام کرده‌اند که از نظر حقوقی، مانعی برای ادامه همکاری و ثبت قرارداد با یاسر آسانی وجود ندارد و باشگاه می‌تواند بدون نگرانی روند مذاکرات و عقد قرارداد را دنبال کند. وکیل ایتالیایی استقلال نیز به‌تازگی برای سومین دوره متوالی به‌عنوان وکیل همکار یوفا انتخاب شده است.

البته همین وکیل پیش‌تر نیز در پرونده دیدیه اندونگ اعلام کرده بود که از نظر حقوقی، مانعی برای ادامه همکاری این بازیکن با استقلال وجود ندارد، اما در آن مقطع، مدیر حقوقی باشگاه و برخی اعضای وقت هیئت‌مدیره که جدیدا برکنار شده‌اند، با ادامه حضور اندونگ مخالفت کردند و مانع حضور او شدند.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.