نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها
آموزش‌وپرورش خراسان رضوی:

سرانه بهداشتی مقابله با کرونا را در مدارس حاشیه شهر مشهد دوبرابر کرده‌ایم

  • کد خبر: ۴۳۴۵۳
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
سرانه بهداشتی مقابله با کرونا را در مدارس حاشیه شهر مشهد دوبرابر کرده‌ایم
معاون سلامت و تربیت‌بدنی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی از اختصاص دوبرابری سرانه رعایت بهداشت مقابله با کرونا برای مدارس حاشیه شهر مشهد خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | صفدر سلطانی با اعلام این خبر گفت: با شروع سال تحصیلی امسال مدارس، نظارت‌های مداوم و تشدید رعایت تمام دستورالعمل‌های ابلاغی مقابله با کرونا را انجام داده‌ایم و خوشبختانه تاکنون نیز موفق بوده‌ایم.

وی درباره آمار احتمالی مبتلایان به کرونا در بین دانش‌آموزان و معلمان این استان تصریح کرد: آماری از ابتلای قطعی دانش‌آموزان یا معلمان نداریم، زیرا مقرر کرده‌ایم که اگر دانش‌آموز یا معلمی حداقل علائم را نشان دهد یا خودش در قالب خوداظهاری، کسالتش را اعلام کند، حق ورود به مدرسه را نخواهد داشت. اما برای اعلام جزئیات دقیق باید از اداره بهداشت استعلام جدیدی بگیریم و به اطلاع رسانه‌ها و مخاطبان آموزش‌وپرورش برسانیم.

سلطانی درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ۲ هفته‌ای که از آغاز سال تحصیلی می‌گذرد، تأکید کرد: میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس سراسر کشور براساس آخرین اعلام وزارت آموزش‌وپرورش ۸۰ درصد است که این آمار در استان ما باتوجه‌به بازدید‌های میدانی و دریافت روزانه فرم‌های پایش سلامت و بهداشت محیط تا ۸۲ درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: تمام دانش‌آموزان، معلمان، کارکنان اداری مدارس و اولیا و خانواده دانش‌آموزان موظف‌اند هر ۲ هفته یک‌بار اطلاعات درمانی و تغییرات بدنی احتمالی خود را در سامانه SALAMAT.ORG ثبت کنند تا کارشناسان بهداشت و درمان در جریان سلامتی آنان قرار گیرند.

معاون سلامت و تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش خراسان رضوی درباره مدارس مناطق محروم، مدارس روستایی و نواحی پرجمعیت خاطرنشان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس روستایی به‌دلیل نفرات کم و محیط بزرگ‌تر، بسیار دقیق انجام می‌شود. اما عمده نگرانی ما حاشیه شهر مشهد است که پرجمعیت‌ترین منطقه از حیث دانش‌آموز است و با آنکه حضور دانش‌آموزان اختیاری می‌باشد، کسانی هم که حضوری به مدرسه می‌روند را به ۲ کد آموزشی تقسیم کرده‌ایم و سرانه بهداشت فردی و محیطی این مناطق را به دوبرابر رسانده‌ایم که مشکلی رخ ندهد.

سلطانی در پایان به لزوم پشتیبانی حداکثری از رعایت پروتکل‌های بهداشتی مدارس اشاره و تأکید کرد: برای ادامه این راه نیازمند مشارکت قطعی دانش‌آموزان و اولیای گرامی هستیم که خدایی‌نکرده محصل مبتلا به کرونا را به مدارس نفرستند و هرگونه تغییر در سلامت فرزند خود را بلافاصله به مدرسه او اطلاع دهند. همچنین دستگاه‌های متولی و مرتبط در مبارزه با کرونا هم باید پای کار بیایند تا ضمن کمک به آموزش‌وپرورش، شاهد تلاشی عمومی برای رعایت سلامت و بهداشت فرزندانمان باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->