ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد!
سرخط خبرها

آخرین جزئیات از وضعیت دانش آموزان کرونایی لرستان

  • کد خبر: ۴۳۰۷۳
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
آخرین جزئیات از وضعیت دانش آموزان کرونایی لرستان
معاون سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش لرستان گفت: دانش‌آموزان مبتلا به کرونا در استان تحت درمان هستند و روند درمانی آن‌ها توسط آموزش و پرورش در حال پیگیری است.
به گزارش شهرآرانیوز، فرید بهرامی بیان کرد: به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مدارس استان از ورود دانش‌آموزان مبتلا به مدارس جلوگیری می‌شود و هیچ دانش‌آموز مبتلا اجازه ورود به مدارس را ندارد.

وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان مبتلا به کرونا در شهرستان سلسله در محیط مدرسه به کرونا مبتلا نشده‌اند، اظهار کرد: ۲۱ دانش‌آموز قبل از بازگشایی مدارس در این شهرستان به بیماری کرونا مبتلا شده بودند که ۱۸ دانش‌آموز نیز در روز‌های ۲۱ و ۲۲ شهریور ماه به این بیماری مبتلا شدند.

وی ادامه داد: با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی، هیچ‌کدام از این دانش‌آموزان در مدارس حاضر نشده بودند و فقط یک نفر از این دانش‌آموزان روز ۲۳ شهریور ماه جاری برای دریافت کتاب به مدرسه مراجعه کرده بود.

بهرامی اظهار کرد: تاکنون هیچ‌گونه گزارشی مبنی بر ابتلای دانش آموزان به کرونا در محیط مدرسه در استان گزارش نشده است، اما سلامت و روند درمان افراد مبتلا توسط دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش استان در حال پیگیری است.

به گفته وی تاکنون ۷۶۶ مدرسه استان توسط بازرسان دانشگاه علوم پزشکی استان بازرسی شده است و ۶۴ درصد مدارس استان با توجه به پروتکل‌های بهداشتی مورد نیاز شرایط بازگشایی حضوری را داشته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه اجباری به حضور دانش‌آموزان در مدارس نیست، افزود: سلامت دانش‌آموزان اولویت آموزش و پرورش استان است و بر امر آموزش ارجحیت دارد.

معاون سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش لرستان گفت: با هماهنگی فرمانداری شهرستان‌های سلسله و دلفان مدارس این شهرستان‌ها تعطیل شده و بصورت غیرحضوری امر آموزش دانش‌آموزان را دنبال می‌کنند.

۳۶۰ هزار دانش‌آموز در پنج هزار و ۳۰۰ مدرسه لرستان تحصیل می‌کنند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->