انیمیشن‌ها و فیلم‌های سینمایی این هفته شبکه کودک و امید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش «سرنخ» متفاوت‌تر از همیشه روی آنتن می‌رود + زمان پخش سریال «دستچین» به آنتن شبکه دو رسید + خلاصه داستان و زمان پخش فراخوان جشنواره جهانی فیلم فجر منتشر شد فصل جدید برنامه «دونقطه»، با حضور چهره‌های مطرح | «فصلِ ایران» به‌زودی روی آنتن می‌رود آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آیا شیاطین فیلم «احضار: آخرین مناسک» واقعی هستند؟ تاریخ مصور آرامگاه فردوسی | نگاهی به کتاب «سراینده کاخ نظم بلند» که به تازگی شهرداری مشهد آن را منتشر کرده است آخرین فرزند همینگوی در ۹۷ سالگی درگذشت + عکس صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) مدیرعامل خانه سینما: کارت گرفتن وزارت ارشاد برای «پیر پسر» و «همایون» افتخار است بازگشت احساسی ستاره «سرگیجه» هیچکاک به ونیز علیرضا قربانی در ۱۴ شب اجرا، برای ۱۰۰ هزار نفر می‌خواند تجمع شهروندان لر زبان شیراز در اعتراض به سریال «سووشون» مهاجرانی: متاسفیم که نتوانستیم کنسرت همایون شجریان را برگزار کنیم هوشمند عقیلی، خواننده و آهنگساز، درگذشت جزئیاتی تازه از اجرای هادی حجازی‌فر در صداوسیما آخرین خبر از وضعیت ممنوع‌التصویری پژمان جمشیدی (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حال مهران رجبی وخیم نیست

  • کد خبر: ۴۳۵۱۱
  • ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۷
حال مهران رجبی وخیم نیست
مسئول بخش بستری بیماران کرونایی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان از بهبودی نسبی حالِ مهران رجبی، پس از ابتلا به کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مهران رجبی که برای بازی در سریال زندگی شهید مجید شهریاری به زنجان رفته بود، یک هفته پیش به دلیل افزایش بدن‌درد و داشتن تب زیاد به پزشک مراجعه کرد. نتیجه آزمایش‌ها نشان داد این بازیگر پیشکسوت به کرونا مبتلا شده و همان زمان در یکی از بیمارستان‌های زنجان زیر نظر پزشکان قرار گرفت.

هر چند رجبی در روز‌های اول گفته بود ویروس به ریه‌هایش نزده، اما یکی از پزشکان معالج اعلام کرده وضع عمومی او خوب نیست و برای بهبودی به دعای خیر مردم نیاز دارد. استفاده این پزشک زنجانی از عبارت «بسیار وخیم» برای توصیف حال رجبی نشان می‌دهد ویروس کرونا احتمالا به ریه این بازیگر پرکار و طناز تلویزیون و سینما هم نفوذ کرده و برای بازیافتن سلامتی خود راهی بسیار سخت پیش رو دارد.
 
اما چندی بعد از انتشار این خبر مسئول بخش بستری بیماران کرونایی بیمارستان امام حسین (ع) زنجان از بهبودی نسبی حالِ مهران رجبی، پس از ابتلا به کرونا خبر داد.
 
وی افزود: «خوشبختانه وضعیت مهران رجبی به پایداری رسیده و حال وی نسبت به روز گذشته بسیار بهتر است.»

این پزشک درباره وضعیت عمومی مهران رجبی اضافه کرد: «وی در حال حاضر هوشیاری خوبی داشته و قادر به صحبت با سایرین است، وضعیت رجبی وخیم نیست و حالش هر لحظه در حال بهبودی است.»

او درباره زمان احتمالی ترخیص رجبی اظهار کرد: «واقعیت امر زمان قطعی ترخیص با پزشک معالج است، اما به احتمال فراوان وی می‌تواند طی دو روز آینده مرخص شود و در منزل به قرنطینه خود بپردازد.»

مسئول بخش بستری بیماران کرونایی بیمارستان «امام حسین (ع)» زنجان خاطرنشان کرد: «در حال حاضر خوشبختانه وخامتی در وضعیت مهران رجبی مشاهده نمی‌شود، حال وی خوب است و وضعیت وی به نحوی نیست که نگران کننده باشد.»
 
منبع: همشهری آنلاین / دنیای اقتصاد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->