تعداد جام‌داران لیگ برتر به ۳ رسید؛ نکونام در کنار ویسی و الهامی

  • کد خبر: ۴۳۷۰۵۳
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۷
تعداد جام‌داران لیگ برتر به ۳ رسید؛ نکونام در کنار ویسی و الهامی
گروه ورزش-شهرآرانیوز: با حضور جواد نکونام روی نیمکت تراکتور، تعداد سرمربیان فصل جدید لیگ برتر که سابقه کسب جام در فوتبال ایران دارند، به سه نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد نکونام با قبول هدایت تراکتور به جمع محدود مربیان جام‌دار فصل جدید لیگ برتر اضافه شد؛ جمعی که عبدالله ویسی و ساکت الهامی نیز در آن حضور دارند.

نکونام در دوران مربیگری خود با فولاد خوزستان قهرمانی جام حذفی و سوپرجام فوتبال ایران را تجربه کرده است. بهترین نتیجه او در لیگ برتر نیز نایب‌قهرمانی با استقلال بوده است.

عبدالله ویسی که در فصل جدید هدایت ذوب‌آهن را برعهده دارد، پیش از این با استقلال خوزستان قهرمان لیگ برتر شده است. ویسی تنها سرمربی حاضر در فصل جدید محسوب می‌شود که سابقه فتح لیگ برتر را در کارنامه دارد.

ساکت الهامی، سرمربی پیکان، دیگر عضو این جمع سه‌نفره است. او تاکنون دو بار جام حذفی را بالای سر برده؛ یک بار با تراکتور و یک بار با نساجی مازندران.

به این ترتیب، ویسی، نکونام و الهامی سه سرمربی جام‌دار حاضر در فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.