پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیشتر کارگران بیکار هنوز بیمه بیکاری دریافت نکرده‌اند

  • کد خبر: ۴۳۷۵۶
  • ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
بیشتر کارگران بیکار هنوز بیمه بیکاری دریافت نکرده‌اند
رئیس اتحادیه کارگران پیمانی و قراردادی کشور گفت: متاسفانه با وقوع بیماری کرونا بخش زیادی از کارگران ایران بیکار شده‌اند، ولی هنوز مقرری بیمه بیکاری را دریافت نکرده‌اند. ما از مسئولان و ادارات کار می‌خواهیم فورا به وضعیت پرداخت بیمه بیکاری رسیدگی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، فتح الله بیات درباره سامانه جامع روابط کار و کارآیی آن برای پرداخت بیمه بیکاری می‌گوید: اولا این سامانه پیچیده است و کارگران نمی‌توانند با آن کار کنند. ثانیا کارگران برای ثبت‌نام در این سامانه، مجبورند به کافی‌نت‌ها مراجعه کنند و مبالغی را در عین بی‌پولی خرج ثبت‌نام در این سامانه کنند. علاوه بر این مراحل دریافت بیمه بیکاری هزینه‌های سنگینی را به کارگران وارد می‌کند.

 

بیات در خصوص سامانه جامع روابط کار و کارآیی آن برای پرداخت بیمه بیکاری اضافه کرد: این سامانه باعث شده است که بسیاری از کارگران از حق مسلم خود یعنی دریافت بیمه بیکاری محروم بمانند. اولا این سامانه پیچیده است و کارگران نمی‌توانند با آن کار کنند. ثانیا کارگران برای ثبت‌نام در این سامانه، مجبورند به کافی‌نت‌ها مراجعه کنند و مبالغی را در عین بی‌پولی خرج ثبت‌نام در این سامانه کنند. علاوه بر این مراحل دریافت بیمه بیکاری هزینه‌های سنگینی را به کارگران وارد می‌کند.

 

بیات به تاخیر‌های زیاد در دریافت بیمه بیکاری کارگران و مراجعات مکرر آن‌ها به تشکل‌های کارگری برای پیگیری وضعیت‌شان اشاره کرد و ادامه داد: طبق قانون و فرمول بیمه بیکاری، به هر کارگر بیکار باید دست‌کم ۵۵ درصد حقوق آن نیروی کار پرداخت شود و به ازای هر فرد تحت تکفل نیز مبلغی معادل ۱۰ درصد حداقل دستمزد باید افزوده شود. با این حال ما شاهد هستیم که در شرایط کرونایی هنوز بسیاری از کارگران، ۵ تا ۶ ماه است که مقرری بیمه بیکاری خود را دریافت نکرده‌اند.

 

رئیس اتحادیه کارگران پیمانی و قراردادی کشور در پایان گفت: در دوره کرونا و طبق آمارها، تاکنون حدود دست‌کم یک و نیم میلیون کارگر برای دریافت بیمه اقدام کرده‌اند. سوال ما این است که چطور یک خانواده کارگری که نان‌آور آن نیز بیکار شده است، می‌تواند چندماه و بدون هیچگونه دریافتی زندگی کند؟! این در حالی است که در شرایط تداوم کرونا در ماه‌های آینده نیز بر خیل کارگران بیکار با تعدیل نیرو افزوده خواهد شد. امروز و در شرایط کرونایی کشور، یکی از مهمترین مسائل کارگران، بحث پرداخت سریع و مکفی بیمه بیکاری است. مسئولان وزارت کار باید ثبت‌نام برای بیمه بیکاری را ساده و رایگان کنند و همچنین در پرداخت این مبالغ که واقعا برای اداره زندگی کارگران در این شرایط سخت ناچیز هم هستند، سرعت عمل به خرج دهند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->