جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) واکنش شاعران به جنایت اخیر رژیم صهیونیستی در خاک ایران واکنش هنرمندان به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه برای خنثی‌سازی جنگ روانی نقش‌آفرینی کنند ابراهیم حاتمی‌کیا: اینک وقت دفاع از این حریم قدسی است چهارمين جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) برگزیدگان خود را شناخت درخشش خبرنگاران شهرآرا در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) ۷۳ برگزیده در چهارمین جشنواره رسانه‌ای بین‌المللی امام رضا(ع) اهدای اولین نشان سپاس موزه سینما به بیژن محتشم، چهره‌پرداز پیشکسوت ناصر علیخواه، نویسنده و پژوهشگر، در ۸۶سالگی درگذشت سردار اشعری: ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی استان‌های خراسان منتشر شده است مقاومت از فرهنگ غدیر الهام گرفته است
سرخط خبرها

مرگ مایکل لونزدل، بازیگر «روز شغال» و نقش منفی «جیمزباند: مونریکر»

  • کد خبر: ۴۴۱۰۳
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
مرگ مایکل لونزدل، بازیگر «روز شغال» و نقش منفی «جیمزباند: مونریکر»
مایکل لونزدل هنرپیشه نقش منفی فیلم سینمایی «مون‌ریکر» از مجموعه فیلم‌های «جیمز باند»، در سن ۸۹ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز - مایکل لونزدل (Michael Lonsdale) هنرپیشه انگلیسی-فرانسوی که در فیلم‌های فرانسوا تروفو، ژاک ریوت و آلن رنه نقش‌آفرینی کرده بود، در سن ۸۹ سالگی در منزلش درگذشت. این هنرپیشه دو زبانه بیشتر با نقش هوگو دراکس خبیث در مون ریکر، یازدهمین فیلم از مجموعه فیلم‌های جاسوسی جیمز باند، شناخته می‌شد.

 

لونزدل در سال ۱۹۳۱ از یک پدر انگلیسی و یک مادر فرانسوی-ایرلندی متولد شد. وی روزهای جنگ جهانی دوم را به همراه خانواده در مراکش تحت کنترل فرانسه گذراند تا این که در سال ۱۹۴۷ به پاریس نقل مکان کردند. لونزدل که در ابتدا آرزوی نقاش شدن در سر داشت، با تانیا بالاکوا (Tania Balachova) هنرپیشه فرانسوی روس تبار به تحصیل بازیگری مشغول شد و هنرپیشگی را در دهه ۵۰ میلادی آغاز کرد.

 

دوزبانه بودن لونزدل به وی این قابلیت را می‌داد که هم در نقش‌های انگلیسی‌زبان بازی کند و هم در نقش‌های فرانسوی زبان. از اولین بازی‌های وی می‌توان به نقش کشیش در محاکمه (۱۹۶۲) ساخته اورسون ولز و نقش عضوی از گروه مقاومت در درام آیا پاریس در حال سوختن است (۱۹۶۳) از رنه کلمان اشاره کرد.

 

مرگ مایکل لونزدل، بازیگر «روز شغال» و نقش منفی «جیمزباند: مونریکر»

در فیلم مون‌ریکر (۱۹۷۹)

 

وی در سال ۱۹۶۸ در دو فیلم «عروس سیاه‌پوش» و «بوسه‌های دزدکی» به کارگردانی فرانسوا تروفو بازی کرد. این هنرپیشه انگلیسی-فرانسوی پس از آن با بازی در فیلم‌هایی چون روز شغال (۱۹۷۳) و مون‌ریکر (۱۹۷۹) راه خود را به سینمای آمریکا و انگلیس باز کرد.

 

چهره و صدای خاص وی بازی او در دایره وسیعی از نقش‌ها را تضمین می‌کرد که از آن جمله می‌توان به نقش یک مازوخیست در شبح آزادی (۱۹۷۴) ساخته لوییس بونوئل، یک رایزن سفارتی در سریال آدم‌های اسمایلی (۱۹۸۲) و یک دیپلمات فرانسوی در درام بازمانده روز (۱۹۹۳) اشاره کرد.

 

لونزدل به عنوان یک کاتولیک معتقد در نقش‌های مذهبی نیز حضور پررنگی داشت. وی در فیلم نام گل سرخ (۱۹۸۶) نقش ابوت را بازی کرد و با بازی در نقش راهب فیلم در باب خدایان و انسان‌ها (۲۰۱۰) موفق شد جایزه سزار برای بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را از آن خود کند.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->