همه‌چیز درباره فیلم «مراقب» محسن قرایی + داستان، بازیگران و حواشی حضور در جشنواره ونیز

  • کد خبر: ۴۴۴۳۲۴
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۲
  • ۳۲
همه‌چیز درباره فیلم «مراقب» محسن قرایی + داستان، بازیگران و حواشی حضور در جشنواره ونیز
فیلم «مراقب» به کارگردانی و نویسندگی محسن قرایی، یکی از فیلم‌های بحث‌برانگیز سینمای ایران در جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۶ است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم «مراقب» علاوه بر حضور در بخش «افق‌ها»، به‌دلیل داستان، حضور لاله مرزبان و ریما رامین‌فر در جشنواره فیلم ونیز و روایت کارگردان از نحوه ساخت فیلم، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این فیلم با عنوان بین‌المللی Falling House در ونیز حضور دارد و داستان خانواده‌ای را روایت می‌کند که هم‌زمان با فروپاشی خانه، روابط خانوادگی آنها نیز وارد بحرانی جدی می‌شود.

فیلم مراقب درباره چیست؟

داستان فیلم «مراقب» در حاشیه تهران و در خانواده‌ای کم‌برخوردار اتفاق می‌افتد؛ خانواده‌ای که خانه‌شان در جریان یک طرح گسترده نوسازی شهری در معرض تخریب قرار گرفته است.

در مرکز داستان، رشید با بازی فرهاد اصلانی قرار دارد؛ مردی که به‌عنوان نگهبان زندان کار می‌کند و پس از متهم شدن به فساد و مواجهه با بحران‌های شخصی و اقتصادی، شرایط دشواری پیدا می‌کند.

در همین زمان، رشید متوجه می‌شود دختر بزرگش، انسی با بازی لاله مرزبان، قصد دارد برای دنبال کردن رویای خود در زمینه مدلینگ از ایران خارج شود. مخالفت شدید پدر با این تصمیم، تنش‌های خانوادگی را بیشتر می‌کند.

هرچه بولدوزر‌ها به خانه نزدیک‌تر می‌شوند، خانه‌ای که قرار است تخریب شود، به شکلی نمادین و واقعی به یک زندان برای اعضای خانواده تبدیل می‌شود. در واقع، یکی از ایده‌های اصلی فیلم، پیوند میان «خانه»، «زندان» و «کنترل» است.

چرا نام فیلم «Falling House» است؟

عنوان بین‌المللی فیلم، Falling House به معنای «خانه در حال سقوط» یا «خانه در حال فروپاشی» است. این عنوان فقط به تخریب فیزیکی خانه خانواده اشاره ندارد و می‌توان آن را استعاره‌ای از فروپاشی روابط میان اعضای خانواده نیز دانست.

در فیلم، خانه هم‌زمان دو وضعیت متضاد دارد: از یک سو قرار است به‌وسیله بولدوزر‌ها تخریب شود و از سوی دیگر، پدر خانواده آن را به فضایی برای اعمال قدرت بر اعضای خانواده تبدیل می‌کند.

به این ترتیب، خانه‌ای که باید محل امنیت باشد، به زندان تبدیل می‌شود؛ ایده‌ای که در نقد‌های منتشرشده درباره فیلم نیز مورد توجه قرار گرفته است. گاردین «مراقب» را درامی خانوادگی درباره حبس استعاری و واقعی در یک خانه رو به ویرانی توصیف کرده است.

بازیگران فیلم مراقب

بازیگران اصلی فیلم «مراقب» عبارت‌اند از فرهاد اصلانی در نقش «رشید» لاله مرزبان در نقش «انسی» ریما رامین‌فر و النا خاکبازان.  محسن قرایی علاوه بر کارگردانی، از نویسندگان فیلم نیز هست و امیرمحمد عبدی در نگارش فیلمنامه با او همکاری کرده است. فرشاد محمدی مدیر فیلمبرداری و عماد خدابخش نیز یکی از تدوینگران فیلم است. موسیقی فیلم را مکس ریشتر ساخته است.

فیلم مراقب در جشنواره ونیز ۲۰۲۶

همه‌چیز درباره فیلم «مراقب» محسن قرایی + داستان، بازیگران و حواشی حضور در جشنواره ونیز

«مراقب» در هشتادوسومین جشنواره فیلم ونیز در بخش افق‌ها (Orizzonti) به نمایش درآمد و نخستین نمایش جهانی آن در ونیز انجام شد. مدت زمان فیلم ۱۲۴ دقیقه اعلام شده و کشور‌های ایران، آلمان و آمریکا به‌عنوان کشور‌های تولیدکننده آن معرفی شده‌اند.

حضور فیلم در ونیز در حالی اتفاق افتاد که «مراقب» یکی از آثار بحث‌برانگیز سینمای ایران در فضای رسانه‌ای این جشنواره بود و حتی پیش از نمایش، حواشی مربوط به نحوه تولید و تصاویر منتشرشده از فیلم توجه رسانه‌ها را جلب کرد.

چرا فیلم مراقب جنجالی شد؟

مهم‌ترین حاشیه «مراقب» به نحوه ساخت فیلم و عبور آن از محدودیت‌های رسمی سینمای ایران مربوط می‌شود. محسن قرایی در گفت‌وگویی درباره روند تولید فیلم گفته است که فیلمنامه‌ای که برای دریافت مجوز ارائه شده بود با فیلمی که در نهایت ساخته شد تفاوت داشته است. او توضیح داده که به دلیل ابعاد پروژه، امکان فیلمبرداری کاملاً مخفیانه وجود نداشته و برای ساخت بخش‌های حساس فیلم، تعداد اعضای حاضر در صحنه تا حد امکان کاهش داده شده است.

قرایی همچنین گفته است برخی صحنه‌هایی که در آنها بازیگر زن بدون حجاب حضور دارد، با تعداد بسیار محدودی از عوامل فیلمبرداری شده است.

این اظهارات پس از اعلام حضور «مراقب» در جشنواره ونیز اهمیت بیشتری پیدا کرد؛ به‌خصوص پس از انتشار تصاویر لاله مرزبان.

حاشیه لاله مرزبان در فیلم مراقب

پس از معرفی فیلم در جشنواره ونیز، تصاویر مربوط به آن در رسانه‌های مختلف منتشر شد و برخی رسانه‌های داخلی نیز نسبت به چگونگی دریافت مجوز ساخت فیلم و تفاوت میان نسخه‌ای که برای دریافت مجوز ارائه شده و فیلم نهایی پرسش‌هایی مطرح کردند.

در مقابل، قرایی در توضیح شرایط تولید گفته است مسئله اصلی فیلم از نگاه او صرفاً موضوع حجاب نبوده، بلکه مضمون و هسته داستان نیز از جمله مواردی بوده که امکان دریافت مجوز برای روایت مستقیم آنها دشوار بوده است.

ماجرای «فیلمنامه جعلی» فیلم مراقب چیست؟

یکی از عبارت‌هایی که پس از انتشار مصاحبه محسن قرایی با رسانه‌های خارجی درباره «مراقب» زیاد تکرار شد، «فیلمنامه جعلی» بود.

قرایی گفته است برای اینکه امکان دریافت مجوز ساخت فراهم شود، فیلمنامه‌ای متفاوت از فیلمی که قصد ساختش را داشته به مسئولان ارائه کرده و سپس نسخه مورد نظر خود را ساخته است.

او همچنین توضیح داده که برای ضبط برخی صحنه‌های حساس، گروه فیلمبرداری بسیار کوچک بوده تا احتمال انتشار اطلاعات مربوط به این بخش‌ها کاهش پیدا کند. این روایت به یکی از مهم‌ترین جنبه‌های حاشیه‌ای تولید «مراقب» تبدیل شده است.

آیا اموال محسن قرایی مصادره شده است؟

یکی دیگر از خبر‌های جنجالی پس از انتشار مصاحبه محسن قرایی، ادعای توقیف یا مصادره خانه و دارایی‌های او بود.

برخی گزارش‌ها در ابتدا با استناد به مصاحبه منتشرشده از این موضوع خبر دادند، اما این خبر بعداً تکذیب شد. طبق گزارش سلام سینما که توسط چند رسانه دیگر نیز بازنشر شد، بررسی‌ها نشان داده است که این بخش ناشی از خطا در ترجمه سخنان قرایی به انگلیسی بوده و متن مصاحبه نیز اصلاح شده است؛ بنابراین نمی‌توان خبر «مصادره اموال محسن قرایی» را به‌عنوان یک واقعیت قطعی درباره حواشی فیلم منتشر کرد.

در عین حال، گزارش‌های منتشرشده درباره مصاحبه قرایی از تهدید‌هایی که او مدعی شده متوجه خودش و خانواده‌اش شده و همچنین نگرانی او از بازگشت به ایران خبر داده‌اند. این موارد نیز باید با نسبت دادن مستقیم به اظهارات خود کارگردان مطرح شوند.

واکنش منتقدان به فیلم مراقب

واکنش منتقدان خارجی به «مراقب» کاملاً یکدست نبوده است، اما مضمون فیلم توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

گاردین فیلم را اثری خشن، پرتنش و در عین حال دارای رگه‌هایی از کمدی سیاه توصیف کرده و بازی فرهاد اصلانی را مورد توجه قرار داده است. در این خوانش، زندانبان فیلم در نهایت همان کاری را با خانواده‌اش می‌کند که محیط کاری‌اش با زندانیان انجام می‌دهد: کنترل، محدود کردن و گرفتن امکان انتخاب.

از این منظر، «مراقب» فقط درباره یک خانواده در حاشیه تهران نیست؛ فیلم تلاش می‌کند مفاهیمی مانند قدرت، پدرسالاری، مهاجرت، محدودیت و میل به فرار را در یک فضای خانوادگی فشرده به تصویر بکشد.

محسن قرایی، کارگردان فیلم مراقب، کیست؟

همه‌چیز درباره فیلم «مراقب» محسن قرایی + داستان، بازیگران و حواشی حضور در جشنواره ونیز

محسن قرایی متولد بهشهر و از کارگردانان و فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است. او کارگردانی فیلم‌هایی مانند «خسته نباشید!»، «سد معبر» و «بی‌همه‌چیز» را در کارنامه دارد.

«سد معبر» در سال ۱۳۹۵ ساخته شد و قرایی پس از آن با «بی‌همه‌چیز» در سال ۱۳۹۹ بار دیگر مورد توجه قرار گرفت. او همچنین در نگارش فیلمنامه «قصر شیرین» با رضا میرکریمی همکاری کرد و برای فیلمنامه این اثر سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.

«مراقب» چهارمین فیلم بلند او به‌عنوان کارگردان محسوب می‌شود و پس از چند سال فاصله از ساخت فیلم بلند، بازگشت او به سینمای داستانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
یا حق
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
4
36
برای معرفی شخصیت قرایی همان «بی همه چیز» خیلی مناسب است!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
7
41
برند بمیرند بدبختی‌های دنیا گرفتارشون کرده
مروی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
8
15
چقدر زشته این رامین فر هنرپیشه تو کشور نبود صورت قحطی بود اه اه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
7
26
این سلبریتهای بی مصرف چرا مالیات نمی‌دن ولی آن جانب کف پای لانچر و مرز باید مالیات بدهد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
7
43
واقعا که میخواهند با تخریب کشور پله های ترقی را بالا بروند دریغ از اینکه هر کس وطن فروخت به زباله دان تاریخ رفت
وزارت فرهنگ و ارشاد هم که کشکه از فردا باید درشو گل بگیرند و بودجه شو قطع کنند تا بیت المال بیشتر حروم چنین کارهای کثیف نشه
جلال آسایش
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
9
42
واقعا که . حاتمی کیا کارگردانه که، بوی پیراهن یوسف و از کرخه تا راین میسازه. داوود میرباقری رو نگو دیگه. حالا اینا از شکم سیری میخوان جامعه ایران رو سیاه نشون بدن. حالا ببین اون بدبختهایکه بیحجاب میشند و فیلم بازی میکنند واقعا به چی اعتقاد دارند، فقط میتونم بگم منافق و دورو هستند
کاظم مهاجری
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
3
متاسفانه نظری ندارم چون هنوز فیلم رو ندیدم و نمیتونم تحلیلی داشته باشم
ن
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
2
11
خدا لعنت کنه قرایی و کسایی که تو این فیلم بازی کردن فقط کارشون استفاده از نظام و حفتک انداخته.
برهان
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
22
خدالعنت کنه تمام کسانی را که زیر سایه ی این نظام و امنیت حاصل از خون شهدا نام و آوازه و درآمد کسب کردند و با پایمال کردن ارزشها و پشت پا زدن به آنها به انقلاب و کشوری که در آن رشد کردند جفتک می زنند . اینطور افراد از هزاران بمب آمریکایی اسرائیلی بدترند چون هویت خانواده اصیل ایرانی را هدف گرفته اند. یکروزی باید در پیشگاه خدا و شهدا پاسخگوی تمام اعمالشان باشند دیر و زود دارد سوخت و سوز ندارد
Shideh
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
4
21
چه قدر این جشنواره ها خالی از هویت هستن، با فیلم های سیاه که ناامیدی رو تو جامعه رواج می دن.
نامی
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
24
اوج افتخارشون و فیلم سازیشون عین اصغر فرهادی سیاه نماییه
الان ذ وق داده که زن تو فیلمش روسری نداره عین مردای خیابونیه
سادات
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
16
قرایی فیلم بساز برای دفاع ازهویت ایران و ایرانی محاله پات برسه به فرشهای قرمز خارجی اینجورفیلم هابابازیگران عاقبت به شره که بقول خودت میشه افتخار ملی البته افتضاح ملی !!!! اندکی تفکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
17
به چه قیمتی آخه ؟به قیمت برباد دادن ارزش های انسانی ایرانی ها؟حالا بعضی هنرمندان و کارگردانان ک همیشه تکلیف شون معلوم بوده .وزارت فرهنگ چه بدبخت شده
تارا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
3
15
این فیلم خیلچانت به کشور است توسط افرادی ضد دین و ضد نظام و ضد کشور ساخته شده برای بی آبرو کردن کشور زنانشون علنا لخت و بی حیا و فاسد شدن بعد دم از آزاد نبودن می زنند
وطنم
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
1
4
همیشه باید تصویری از کشورتون تو دنیا نشون بدید پر از فقر و بدبختی ، تا جایزه بگیرید، چرا یه فیلم درست حسابی که ایران به عنوان یه کشور متمدن نشون بده با فرهنگ بومیش بازندگی عادی از اکثر مردمانش هیچ وقت نمیسازید ، چون اگه بسازید جایزه نمیبرید ، هنوز اینو نمیدونید که غربی ها فقط میخوان به بدبختی هاتون جایزه بدن
متاسفم برای کارگردان و اون بازیگرایی که قبول کردند این فیلمو بازی کنند و به نمایش بزارند، بعد هم لابد خانم رامین فر با افتخار بیار مجدد تو پایتخت بازی کنه
خیلی بی وجدانید که وجهه کشورتونو این جور تو جهان نشون میدید
همتی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
7
راحت ترین کار ممکن الان برای کارگردانان اینه که یک فیلم سیاه و چرک با خفقان اجتماعی بسازن تا جایزه بگیر بشه در خااااااارج!!!!
واسه مصرف داخل هم کمدی بسازن که بازیگر حرفهای زشت بزنه و برقصه و قر بده!!!!
اوج هنر!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
4
میدونستید موضوعی عجیب توجهم رو جلب کرد:
تنها فیلم هایی منتخب میشوند و جایزه میگیرند که کشور باعظمت و مقتدر ایران را غرق در فقر و بدبختی نشان بدهند ، امثال نوید محمدزاده ها که همیشه جامه ای مشکین بر تن کشور و ملت ایران میکنند منتخب هستند...
قابل توجه بازیگر به ظاهر ایرانی ولی غرب گرا روزهای سخت ایران را بهتره برید در تاریخ بخونید برای مثال زمانیکه مستعمره انگلیس بوده و قحطی و فلاکت گریبان گیر مردم شده بود نه الان که تو اوضاع مثلا جنگی میلیارد میلیارد خرج هزینه هایی چون تجمل گرایی و مصرف گرایی در کشور ایران میشه و هزینه هایی هنگفت برای ساخت فیلم های باطلی چون مراقب! و اینکه زنان ایران همیشه و تا ابد آزاد بودن و هستن و برده و تن فروش هیچ مملکتی نبوده اند ، برداشتن تکه پارچه ای از سر نشان از آزادی نیست بلکه نشان از خودتحقیری است که خود را اسیر و در بند تکه پارچه ای میدانید که به قول خودتان هزینه های زیادی کردید تا این نیم متر پارچه تبدیل شود به یک رول پارچه !!
برام جالب بود که بیشتر تهیه کنندگان خارجی بودن آیا اینها برای نشان دادن فرهنگ و اقتدار ایران هم حاضر هستن هزینه کنند و فیلم بسازن یا نه فقط برای تخریب و تضعیف بنیان خانواده ایرانی و حرمت شکنی در خانواده خصوصا مقام اعظم پدر خانواده که فکر نکنم اسمی از پدر سالاری در ایران مانده باشد الان پدر و مادر خانواده خود را وقف تک فرزند دردانه ی خود میکنند که ما به این میگیم فرزند سالاری ، واقعا نویسنده فیلم در ایران زندگی میکنه ؟! که از این موضوعات پیش پا افتاده ناآگاه هست و تصورات واهی ذهن خودش را به اسم ایران و ایرانی قالب مردم جهان میکنه؟!!
هر وقت فیلمی ساختید که شکوه و عظمت ایران و ایرانی را به تصویر کشید و بهترین جوایز را دریافت کردید آن وقت به خود افتخار کرده و اشک شوق بریزید .
بهاره امن زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
4
من هنوز فیلم را ندیدم ولی از تبلیغش معلومه چیه. خیلی متاسفم برای هنرمندانی که بخاطر جوایز بین المللی ارزشهای ایرانی ما رو زیر سوال می برند.
پدر ایرانی همیشه سمبل مهربانی و فداکاری بوده و هست. آیا پدر حق تربیت فرزند خود را ندارد که اینطور به پدر ایرانی هجوم آورده شده؟ یا پدر ایرانی هم مثل پدر اروپایی اجازه هر نوع آزادی را به فرزند خود بدهد؟ کاش کسی تکلیف ما رو روشن کنه.
بهاره امن زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
1
چرا فداکاری و مهربانی پدر ایرانی که توی دنیا بی نظیره رو نشون نمیدید چرا نشون نمیدید که پدر ایرانی تا لحظه مرگ به فکر خانواده اش هست.
فقط مراقبت اخلاقی اون رو اون هم به شکل خشن نشون میدید. تا کی بخاطر جایزه بین المللی آبروی کشور و مردم را می خواهند ببرند؟ به عنوان یک انسان که اصلا تعصبی نیستم میگم که این جایزه و فیلم اصلا ارزی ندارده. کاسبان پول و جایزه دست از سر فرهنگ ایرانی ما بردارید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
4
هر فیلمی که ایران رو بدبختر و بیچاره تر و داغونتر نشون بده توی جشنواره مقام میگیره دریغ از یک فیلم که برای ایران افتخار و عزت نشون بده اونوقت محلشم نمیدن تو هیچ جشنواره ای حتی شرکتم نمیدنش چه برسه جایزه بگیره چرا چون ایرانی باید حس بدبختی کنه !!!!! و دنیا هم ایران رو یک کشور فقیر نشین بدبخت و توی عقده و کثافت ببینه
الهام
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
3
کاش خانم مرزبان از زنان جنوب و مادران میناب هم قهرمانان واقعی ایران هستن و مقاوم ایستادند هم می‌گفت...ولی چه میشه کرد که اینا به مزاج فرنگیا خوش نمیاد
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
2
خانم مرزبان برات متاسفم کشورت و تخریب کردی تا جایزه بگیری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
0
3
چرا یکی نمیره درمورد مریم میرزا خانی فیلم بسازه .نابغه ریاضی ایرانی
یکی در مورد مهسا طاهری که اخیرا در جنگ روز ۱۴ اسفند شهید
شد
نابغه ای که باعث شد سر جنگی موشک طوری ساخته بشه که رادارگریز بشه


کاملا سایلنت وساده زندگی کردن ونیاز به توجه وجایزه هم‌نداشتند
چون‌عقده ای نبودند
چون ولع زندگی کوتاه در ونیز و... را نداشتند
تاریخ ایرانی ودانشمتدان ایرانی را فیلم بسازید

من‌متن فیلم را خوندم چقدر مرد وزن ایرانی را حقیر کردند
یاد فیلم های نازی المان افتادم‌
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۳
0
2
اصلا فیلم زیبا در خور مرام مردم وکشور عزیزم نبود فقط برای دشمن های ایران زیبا بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۳
0
1
این کارگردان ها از طرف کی ها کمک مالی میشن

راحت سفر خارجی برای گرفتن جایزه؟!!!!

واقعا عجیبه

حالا خانوما خیلی راحت ند
طلاق میگیرند.
ب خارج رفته و مقیم میشن
وغیره

قصد این کارگردان چیه؟؟!!
باران
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۳
0
0
این کارگردان ها از طرف کی ها کمک مالی میشن

راحت سفر خارجی برای گرفتن جایزه؟!!!!

واقعا عجیبه

حالا خانوما خیلی راحت ند
طلاق میگیرند.
ب خارج رفته و مقیم میشن
وغیره

قصد این کارگردان چیه؟؟!!
سهیلا
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
0
0
به خاطر خیانتتون به این‌مردم و این‌کشور چوب می خورید .‌منتظرباشید .‌خدا جای حق نشسته
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
0
1
جایزه گرفتن تو این جشنواره ها کاری نداره
کافیه یه دوربین روشن کنی و فقط در مورد فلاکت و بدبختی مردم ایران فیلم بسازی،
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
0
0
من حالم ازین وطن فروشان ناموس نما بهم میخوره از ریما رامین فر واقعا توقع نداشتم حد اقل خوبه مثل اون دخترک مسخره خودشو نماینده زنان ایران معرفی نکرد.چون نماینده زنان ایران باید یکی مثل هما سعادت باشه نه ریما رامین فر که فقط نقش زن اصیل ایرانی مسلمان را بازی میکنه والا خودشان بدون نقاب بدون حجاب نقش میگرن برای کارگردان وطن فروش خائن اگر ابرویی هست حجاب واسلام به شما داد وگرنه شما برای فیلم اشتراکی دشمنان ایران نقش نمیگرفتین واشک تمساح نمیریختید.زن ایرانی بافرهنگ است اصیل است پرقدرت است مثل مادر شهدا که باافتخار جان عزیزانش را تقدیم میکند خم به ابرو نمیاورد خاک برسر شماها که با پول دشمنان وقاتلان این مردم حس ارزشمندی دارید شماها نماینده زنان از جنس خودتان نفهم غربگرا هستید که ارزش وحیای خود را در لباس غربی فروختید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۴
0
0
مطمعن باشین ابن جایزه براشون زین پس اسایش را از اینها خواهد گرفت به امر خدا وند بزرگ
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۵
0
0
سیاست جشنواره های خارجی که معلومه فقد فیلمایی رو از ایران تایید میکنه که نمایانگر بدبختی کشور و نظام ایران باشه،البته سلبریدیهای اکثر بیشرف کشور ماهم بدشون نمیان باب میل خارجیا فیلم بسازن تا به هر طریق معروفشن،خاک عالم برسرتون چجوری از مملکتو مردمتون خجالت نمیکشید
بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۰
0
0
نمی دونم چراادمها اینقدربی ظرفیت شده اندزودخودشونوگم می کنندوبه بادفنامی دهنداعتبارابروحیثیتشونوقربانی می کنند