آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات اعطای تسهیلات نوسازی بافت فرسوده مشخص شد

  • کد خبر: ۴۴۵۳۳
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
جزئیات اعطای تسهیلات نوسازی بافت فرسوده مشخص شد
وزیر راه و شهرسازی گفت: بافت فرسوده از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه مسکن است. بیش از ۴۵۰ پروژه بافت فرسوده در حال اجرا داریم و در پی تأمین مالی آن‌ها هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تولید مسکن باید به یک جریان پایدار تبدیل شود و این امر در حال انجام است، تأکید کرد: دلیلی ندارد که با انتشار بخشی از آمار و اطلاعات به بازار مسکن التهاب وارد کنیم.

 

او ادامه داد: التهابات موجود در بازار‌های موازی و اقتصاد کلان در تمام بخش‌ها تأثیر گذاشته و مسکن هم به‌عنوان یک بخش مهم از این بازار‌ها تأثیر گرفته است، بنابراین با انتشار اطلاعات و آمار مختص یک کلان‌شهر باعث ایجاد التهاب در بخش مسکن در کل کشور خواهیم شد و معتقدم با انتشار این‌گونه اطلاعات نباید امید مردم را نا‌امید کنیم.



او با اشاره به اینکه التهابات سایر بازار‌ها روی قیمت مسکن تأثیر گذاشته است، افزود: افزایش قیمت در بازار‌های ارز، طلا و زمین باعث شده که بخش مسکن تأثیر بگیرد در صورتی که رشد قیمت‌های کنونی ارتباط مستقیمی به حوزه مسکن ندارد.

 

او توضیح داد: باید تلاش کنیم که برای حفظ ارزش پول، سرمایه‌های مردم را به سمت بورس روانه کنیم و خوشبختانه تاکنون دولت هم در این بازار وقت گذاشته و در حال توسعه این بازار است.



اسلامی بیان کرد: مردم از طریق این بازار به توسعه ظرفیت دارایی‌های خود دست خواهند یافت بنابراین نباید با ایجاد التهاب در بخش مسکن که جزو  جدانشدنی زندگی مردم است به افزایش قیمت در این بازار دامن بزنیم.

 

دولت خانه‌دار شدن مردم را مدیریت می‌کند

اسلامی اظهار کرد: دولت خانه‌دار شدن مردم را مدیریت می‌کند این در حالی است که نباید با ارائه آمار و اطلاعات بخشی که شامل اکثریت مناطق کشور نمی‌شود، بازار را به سمت نابسامانی هدایت کنیم.

 

سرعت اعطای وام ودیعه مسکن افزایش یافت

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات وام ودیعه مسکن به تازگی شروع شده است، گفت: هم اکنون دریافت تسهیلات وام ودیعه با اتصال سامانه‌ای بانک‌ها به وزارت راه وشهرسازی به صورت تصاعدی در حال رشد است و به یک جریان پایدار تبدیل شده و مردم به سرعت مدارک و اطلاعات خود را تکمیل می‌کنند و بانک‌ها هم در حال واریز تسهیلات به حساب مردم هستند.

 

بیش از ۴۵۰ پروژه بافت فرسوده در حال اجراست

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه مسکن در بافت فرسوده است؛ افزود: بیش از ۴۵۰ پروژه بافت فرسوده در حال اجرا داریم و در پی تأمین مالی آن‌ها هستیم.



او با اشاره به اینکه هدف بهسازی محلات تأمین و تکمیل سرانه‌های خدماتی آن است، گفت: مردم با مراجعه به دفاتر تسهیلگری اقدام به دریافت تسهیلات برای نوسازی واحد‌های خود می‌کنند.



اسلامی با بیان اینکه ایجاد دفاتر تسهیلگری در مناطق و محلات، مردم را تشویق به تشکیل پرونده و اخذ پروانه ساخت می‌کند، اظهار کرد: این پروژه‌ها به بانک‌ها معرفی می‌شوند و مردم می‌توانند با گرفتن تسهیلات از این فرصت برای نوسازی واحد‌های خود استفاده کنند.



اسلامی با بیان اینکه مردم باید خود بیایند و تشکیل پرونده دهند و واحد‌هایشان را نوسازی کنند، افزود: امسال ۱۳ هزار نفر برای نوسازی واحد‌های خود مراجعه کرده و پرونده تشکیل داده‌اند این در حالی است که وزارت راه و شهرسازی هیچ محدودیتی برای نوسازی واحد‌های مسکونی ندارد و مردم باید هرچه سریع‌تر برای تشکیل پرونده‌های خود به مناطق هدف مراجعه کنند.

 

 

او با اشاره به اینکه بازسازی بافت فرسوده در ملک شخصی مردم است و توسط خود آن‌ها باید انجام شود، گفت: این واحد‌های فرسوده دولتی نیستند که از طریق وزارت راه و شهرسازی در خصوص آن‌ها تصمیم‌گیری شود.


اسلامی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی از تمام اراضی خود که در بافت‌های فرسوده برای ساخت‌وساز استفاده کرده است، گفت: در شهر اهواز پروژه بزرگ ۱۷۰۰واحدی را آغاز کرده‌ایم و در شهر‌هایی از جمله زاهدان، چابهار و اراک نوسازی واحد‌ها آغاز شده است. نحوه کار به این صورت بوده که وزارت راه وشهرسازی واحد‌های را احداث کرده است و متقاضیان و ساکنان بافت‌های فرسوده به آن واحد‌ها انتقال داده شده و سپس بافت‌های فرسوده تخریب و مجدد نوسازی شده است.



اسلامی اضافه کرد: این اقدامات تبدیل به یک موتور محرکه شده است، در نتیجه این مردم هستند که باید با ایجاد فرهنگ‌سازی تشویق به نوسازی واحد‌های خود شوند.

 

لزوم پرداخت آورده اولیه متقاضیان در طرح اقدام ملی مسکن

وزیر راه وشهرسازی همچنین درباره پرداخت آورده اولیه متقاضیان در طرح اقدام ملی مسکن گفت: در برخی از شهر‌ها مردم هنوز به صورت جامع و کامل آورده‌های خود را تکمیل نکرده یا هنوز افتتاح حساب نکرده‌اند بنابراین باید مبالغ به حساب واریز شود تا سرعت ساخت و اجرای پروژه‌ها افزایش یابد.



اسلامی بیان کرد: علاوه بر موضوع کرونا که باعث کند شدن روند کار شد، متاسفانه برخی تحلیل‌های اشتباه در خصوص طرح اقدام ملی مسکن باعث شد که به امید مردم لطمه زده شود و مردم تصور کنند که این اقدام یک کار نابسامانی است و مانند برخی طرح‌های دیگر موجب ایجاد مشکلاتی شود  اما خوشبختانه در یک هفته گذشته واریز آورده مردم  در طرح مسکن ملی سرعت گرفته است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->